ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ
Σε καυτό νερό τα έντερα και την συκωταριά και αφού βράσουν τα ψιλοκόβουμε σε
μικρά κομμάτια.
Τσιγαρίζουμε ένα ξερό κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμύδια σε μια κατσαρόλα με καυτό λάδι.
Μέτα ρίχνουμε τη συκωταριά , τα έντερα ,τα μαρούλια ,τον άνηθο,αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε νερό και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις βράσουν ρίχνουμε λίγο ρύζι αν θέλουμε και το αφήνουμε να βράσει.
Χτυπάμε δυο αυγά καλά, ρίχνουμε τους κρόκους και τρία λεμόνια και λίγο
ζουμί από τη μαγειρίτσα και όλο το μείγμα το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και
ανακατεύουμε να πάει παντού.
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ.
Καλή όρεξη και ελπίζω να ακούσω μόνο καλά λόγια ...