Πέμπτη, 28 03 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ    ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ   ΝΕΑΣ  ΙΩΝΙΑΣ 

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">enosiroumeliotonionias@yahoo.gr, f/c Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας

Περισσός, Σεπτέμβριος  2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τραγούδι & Χορός …..   από Ψυχής!!

Συνεχίζουμε για 11η χρονιά, με περισσότερη δύναμη και ακόμη περισσότερη διάθεση να προσφέρουμε διασκέδαση και ψυχαγωγία στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.  

Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, ένα γνήσια λαϊκό Σωματείο, όλοι εμείς που καταγόμαστε από την Αιτωλοακαρνανία, τη Βοιωτία, την Ευρυτανία, τη Φωκίδα, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια, την Αττική, προσκαλούμε όχι μόνο τους συμπατριώτες μας αλλά και κάθε έναν και κάθε μία που ζητάτε μια ποιοτική διέξοδο έκφρασης, να έρθετε κοντά μας.

Σας περιμένουμε, γιατί είμαστε ... στο Εμείς !

Περίοδος 2017 – 2018

  • Ομάδες Παραδοσιακών Χορών για κάθε ηλικία
  • Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού
  • Εργαστήρι Μελέτης Προφορικής Ιστορίας Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας
  • Εργαστήρι Ελληνικής Χορωδιακής Μουσικής (έντεχνη, ρεμπέτικη, λαϊκή)
  • Τμήμα Latin, Ευρωπαϊκών και Λαϊκών χορών
  • Θεατρική Ομάδα
  • Διδασκαλία παραδοσιακών Οργάνων
  • Σεμινάρια παραδοσιακών χορών, φορεσιάς κ.ά

          Τα μαθήματα γίνονται στον Περισσό, στο 3ο Γυμνάσιο και 6ο Λύκειο (Μακελαράκη και Σαλαμίνος) και στην Αλσούπολη στο 16ο Δημοτικό Σχολείο, (Μεσσηνίας 15).

          Για περισσότερες πληροφορίες: τηλέφωνο 698 9699 383 (what’ s up), email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή f/c Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας.

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.