Τετάρτη, 20 03 2019

Δωρεάν διανομή κάδων κομποστοποίησης στους δημότες .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          ΘΕΜΑ : Δωρεάν διανομή κάδων κομποστοποίησης στους δημότες   .

  Ενημερώνουμε τους δημότες ότι ο δήμος Λοκρών έχει ήδη προμηθευτεί και βρίσκονται στις αποθήκες του περί τους τετρακόσιους (400) κάδους κομποστοποίησης.
  Στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής για την διαχείριση των αστικών απορριμμάτων και της ανακύκλωσης που εφαρμόζει ο Δήμος και σύμφωνα με το 2ο  πρακτικό της από 23/2/2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου , ο Δήμος Λοκρών πρόκειται να διανείμει δωρεάν τους ανωτέρω κάδους στους δημότες .
  Οι κάδοι θα παραδοθούν κατόπιν αιτήσεως των ενδιαφερομένων δημοτών στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα εντός αποκλειστικής χρονικής προθεσμίας ενός μηνός, δηλ έως και 23 Απριλίου 2018
  Οι κάδοι θα διανεμηθούν αναλογικά στα διάφορα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου και στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από τον αριθμό των κάδων , οι τελικοί δικαιούχοι θα αποφασιστούν έπειτα από κλήρωση.

                                                                               ΑΤΑΛΑΝΤΗ 23/03/2018

                                                                             ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.