Πέμπτη, 28 03 2024

Η ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑ ΣΑΒΒΙΝΑ ΚΑΡΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Τη φανέλα του Πανιωνίου θα φορέσει ξανά η Σαββίνα Καράλη, προκειμένου να τον ενισχύσει την καινούρια σεζόν στο Νότιο Όμιλο της Α2 Γυναικών.

Η 18άχρονη γκαρντ επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη, αφού τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε ΑμύνταΚρόνο Αγ. Δημητρίου και Παναθηναϊκό, ενώ υπήρξε παράλληλα και διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδας.

Η ανακοίνωση: «Το Γυναικείο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την επιστροφή της Σαββίνας Καράλη. Η Σαββίνα έχει κατακτήσει 12 Πρωταθλήματα σε ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ, 6 Πανελλήνια Πρωταθλήματα (Βόλος, Καλαμπάκα, Βούλα, Θεσσαλονίκη, Κύπρος, Βόλος) και 1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Κροατία, σχολικό). Την περσινή χρονιά στην κατηγορία της είχε 18 αγώνες με μέσο όρο 19 πόντους, 8 rebounds, 5 κλεψίματα, 8 ασίστ.

Το 2012-2013 ήταν στην καλύτερη πεντάδα του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων με την ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. (ΕΣΚΑΝΑ). Έχει συμμετάσχει σε 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κορασίδων όλων των Ενώσεων, που έγινε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και στην Ερμιόνη και σε τουρνουά επιλογής Εθνικών ομάδων στον Κολινδρό. Έχει φορέσει το εθνόσημο στις μικρές εθνικές, όπου το 2017 κατέκτησαν με την Εθνική Παγκορασίδων την 3η θέση. Της ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.