Παρασκευή, 29 03 2024

Εφυγε ο Θεόδωρος Καραμέρης

 
 Έχοντας κλείσει τα 85 του χρόνια έφυγε πλέον από κοντά μας ένας άνθρωπος που ασχολήθηκε με τα κοινά και ενεπλάκη στην τοπική αυτοδιοίκηση από το 1960. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της κοινότητας Μαρτίνου και αργότερα δήμαρχο του Δήμου Οπουντίων, τον Θόδωρο Καραμέρη.
 Ερωτευμένος με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε να ασχολείται για πρώτη φορά από το 1960. Στη διαδρομή του στη συνέχεια γνώρισε χαρές και λύπες, επιβεβαίωση και απογοήτευση καθώς κέρδισε πολλές μάχες, έχασε όμως και παρέμεινε πιστός στα έδρανα της αντιπολίτευσης περιμένοντας να ωριμάσουν οι συνθήκες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Θόδωρος Καραμέρης πρέπει να ήταν από τους λίγους που υπηρέτησαν ιδιαίτερα πολλές τετραετίες στην τοπική αυτοδιοίκηση και μάλιστα με ιδιαίτερα μεγάλη επιμονή.

Ιδιαίτερα επίμονος ο ίδιος διατηρούσε πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον γραφειοκρατικό μηχανισμό σε επίπεδο νομού και περιφέρειας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προωθήσει θέματα τα οποία χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα κρίσιμα για την περιοχή του. Η κηδεία του θα γίνει αύριο 23-01-2017 στις 12 το μεσημέρι στο Μαρτίνο τον τόπο που αγάπησε και υπηρέτησε πολλές τετραετίες.

πηγη-Eφημερίδα Σέντρα

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.