Τετάρτη, 19 12 2018

Ποιότητα πόσιμου νερού Μαρτίνου & Λάρυμνας

Ο Δήμος Λοκρών σε τακτά χρονικά διαστήματα διενεργεί ανάλυση στο νερό των δημοτικών διαμερισμάτων του. Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τα αποτελέσματα της ανάλυσης που έγινε τον Αύγουστο, για τις περιοχές Μαλεσίνας, Μαζίου, Μαρτίνου και Αταλάντης.

Η ανάλυση αυτή όμως είναι απλά μια μικροβιολογική ανάλυση (τα βγάζει και όλα 0). Θα θέλαμε να δούμε και μια πλήρη μικροβιολογική αλλά και φυσικοχημική ανάλυση για να ξέρουμε τι πίνουμε. Ενδεικτικά σας αναφάρω ότι μια πλήρης μικροβιολογική και φυσικοχημική ανάλυση μπορεί να περιέχει τα εξής: pH, αγωγιμότητα, Ολική Σκληρότητα, Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Κάλιο, Νάτριο, Σίδηρος, Χλωριούχα, Θειϊκά, Νιτρικά, Νιτρώδη, Αμμωνιακά, Φωσφορικά, Φωσφόρος, Ελεύθερο Χλώριο , Ο.Μ.Χ. 22οC, Ο.Μ.Χ. 37οC, Ολικά Κολοβακτηριοειδή, Κολοβακτηριοειδή Εντερικής Προελεύσεως, Θειαναγωγικά Κλωστρίδια, Στρεπτόκοκκοι κοπράνων, Αεριογόνος Ψευδομονάδα κ.ά.

 

 

b_588_444_16777215_00_http___www.martino.gr_images_stories_dimos-lokron-analisi-nerou.jpg

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.