Δευτέρα, 20 05 2019

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Από τις εκδόσεις Καρπούζη ετοιμάζεται ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με στοιχεία (τουριστικά-πολιτισμικά-ιστορικά, εγκυκλοπαιδικά κ.λπ.) για όλες τις πόλεις και χωριά της Ελλάδας από το 1821 μέχρι σήμερα (συνολικά 17.565).
Στον ΟΔΗΓΟ καταγράφεται ό,τι αξιόλογο έχει κάθε χωριό της Ελλάδας. Γι’ αυτό πρέπει να μας στείλετε στοιχεία για το χωριό σας μέχρι 30-4-2010 για δωρεάν δημοσίευση στον ΟΔΗΓΟ.
Στον ΟΔΗΓΟ θα συμπεριληφθεί και το περιεχόμενο του πρόσφατου βιβλίου μας “ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1833-2008”. Είναι ο μοναδικός τουριστικός οδηγός στον οποίο καταχωρούνται τόσα πολλά στοιχεία, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για κάθε Έλληνα.
Οι Σύλλογοι μπορούν να συμμετάσχουν στην έκδοση παραγγέλνοντας όσα αντίτυπα θέλουν (σε τιμή κόστους), στα οποία θα τυπωθεί δικό τους εξώφυλλο ή θα ενσωματωθεί ένα (ή περισσότερα) 16/σέλιδο με δική τους ύλη και θα τα πουλήσουν για λογαριασμό τους. Τα ετήσια ημερολόγια των Συλλόγων πλέον έχουν κουράσει και απλά απευθύνονται μόνο σε συγχωριανούς.
Για τους Συλλόγους ο καλύτερος τρόπος προβολής του χωριού τους είναι η συμμετοχή τους στην έκδοση του ΟΔΗΓΟΥ, αφού ο ΟΔΗΓΟΣ αναφέρεται σε όλη την Ελλάδα και ενδιαφέρει κάθε Έλληνα και όχι μόνο τον συγχωριανό.
Οι Σύλλογοι θα έχουν αρκετά έσοδα από την πώληση του ΟΔΗΓΟΥ, όπως συνέβη με τους Συλλόγους που συμμετείχαν στις 2 εκδόσεις (2008-2009) του βιβλίου μας ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1833-2008.
Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην έκδοση.
Εκδόσεις Καρπούζη-Θεοδοσίου 23 Ίλιο 13121

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.