Δευτέρα, 20 05 2019

Εκδήλωση της Εμπορικής Επαγγελματικής και Βιοτεχνικής Ένωσης Μαρτίνου για την κοπή της πίτας

Παρά την κρίση που πλήτει τους περισσότερους τομείς του εμπορίου με αισιοδοξία, σιγουριά για το μέλλον και με παρόντα σχεδόν όλα τα μέλη και φίλους το Σάββατο 16/1/2010 διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Μαρτίνου η εκδήλωση για την κοπή της πίτας στο κέντρο “ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ” του Σταμάτη Γιάγκου.
Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό της Γραμματέας Σπυριδούλας Γιάγκου και στη συνέχεια ο δραστήριος Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Καπουκίνης είπε:
Αγαπητοί συνάδελφοι
Στο κατώφλι του καινούργιου χρόνου έχω όπως κάθε χρόνο τη χαρά να επικοινωνήσω μαζί σας για να απευθύνω στον καθένα ξεχωριστά τις πιο θερμές ευχές μου, ευχές καρδιάς για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος γεμάτο από ευχάριστα γεγονότα, περισσότερα χαμόγελα, υγεία και επιτυχίες σε ατομικό, οικογενειακό και συλλογικό επίπεδο. Κάθε καινούργιος χρόνος που ξεκινά συμβολίζει τις ανανεωμένες ελπίδες όλων μας για αυτοβελτίωση αλλά και για συλλογική προκοπή και πρόοδο.
Σε έναν χώρο κατεξοχήν ζωντανό και δυναμικό όπως είναι το εμπόριο, η νέα χρονιά δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από ένα μήνυμα αισιοδοξίας, για ένα καλύτερο αύριο, από μια αμετακίνητη δέσμευση ότι και το 2010 θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.
Έχοντας εμπιστοσύνη στις αστείρευτες δυνάμεις σας είμαι βέβαιος ότι με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανοιχτή αντίληψη και δημιουργική διάθεση, θα συνεχίσετε το δύσκολο έργο σας και θα συμμετέχετε ενεργά στην κοινή προσπάθεια να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης και του μέλλοντος του τόπου μας.
Την νέα χρονιά, οφείλουμε όλοι μας να περιφρουρήσουμε όσα με κόπους και προσπάθειες ετών κατακτήσαμε, να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στην προσπάθειά μας να οδηγήσουμε τις εξελίξεις με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και αισιοδοξία για μια κοινωνία ευημερίας, προκοπής και ίσων ευκαιριών για όλους. Ας καλωσορίσουμε λοιπόν το νέο χρόνο, ας νιώσουμε καθαρά το μήνυμα της γέννησης του θεανθρώπου, ας προσφέρουμε, ας ελπίσουμε, ας θέσουμε ως προτεραιότητα την επικράτηση του κοινού καλού έναντι του προσωπικού συμφέροντος, της αγάπης έναντι του φθόνου και του φόβου, της δημιουργίας έναντι της καταστροφής, της συνεργασίας έναντι του στείρου ανταγωνισμού, του ειρηνικού διαλόγου έναντι της σύγκρουσης.
Ας χαράξουμε νέες πορείες και ας ξεκινήσουμε με υψηλούς στόχους, αλληλεγγύη και ανθρωπιά, να καταβάλουμε όλοι μαζί τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να τα πραγματοποιήσουμε για το καλό και την ανάπτυξη του τόπου μας.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Η συνέχεια είχε την κοπή της πίτας με τυχερό τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Οπουντίων Κώστα Αλεξίου. Η μουσική άρχισε και ο φανταστικός τραγουδιστής Παναγιώτης Μαρκοστάμος με λαϊκά και στην συνέχεια Δημοτικά τραγούδια με το κλαρίνο του Γρηγόρη Κραβαρίτη δεν αφήσαν περιθώρια σε κανέναν να φύγει και από το κέντρο και από την πίστα. Ξεφάντωμα σε ένα ανεπανάληπτο γλέντι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Οπουντίων Ανδρέας Π. Λουκάς, Αναστασία Γ. Μπέρδου, Κώστας Π. Αλεξίου και ο Γραμματέας Ομοσπονδίας Αν. Στερεάς Ελλάδας και Πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Αταλάντης Δημήτριος Σαμαράς.
Καλές δουλειές και καλή επαγγελματική συμπεριφορά σε εμάς τους καταναλωτές.
Α.Κ. Κούρος

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.