Δευτέρα, 20 05 2019

Το Μαρτίνο έχει ανάγκη τους συνταξιούχους

Οι συνταξιούχοι του Μαρτίνου στο συνολό τους είναι μάχιμοι και οικονομικά ενεργοί, εξακολουθώντας να στηρίζουν την οικονομία του Μαρτίνου και τις οικογενειές τους.
Όλοι μας βρισκόμαστε στο πλευρό τους.
Όλοι μας τους τιμάμε γιατί αυτοί δημιούργησαν σε αυτό εδώ τον τόπο, το Μαρτίνο.
Ο Δήμος Οπουντίων να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους διοχετεύοντας την ενεργητικότητά τους σε αναγκαίες για την τοπική κοινωνία δραστηριότητες.
Το Σάββατο 23/1/2010 στο κέντρο “ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ” πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τους συνταξιούχους του Μαρτίνου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αναστάσιος Δανέλης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ο Δήμαρχος Οπουντίων Θεόδωρος Καραμέρης, ευχές προς τα μέλη και φίλους των Συνταξιούχων.
Μετά το πολύ καλό φαγητό τα μέλη και οι φίλοι των συνταξιούχων ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες υπό τους ήχους και τις επιλογές Δημοτικής μουσικής από τον Σταμάτη Γιάγκου. Ο χορός και η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Οπουντίων Θεόδωρος Καραμέρης, η αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Δήμητρα Καρβούνη, ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Σαρηγιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σούλα Μπέρδου, Κώστας Π. Αλεξίου, ο εκπρόσωπος της “ΛΑΡΚΟ” Διευθυντής Ιωάννης Κοντογιάννης και η Πρόεδρος Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών “Η ΜΕΛΙΣΣΑ” Αθανασία Καβάλλα - Πατσιόγιαννη.
 
 
Α.Κ. Κούρος

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.