Πέμπτη, 24 01 2019

Η ΛΑΡΚΟ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ 450.000 ΕΥΡΩ

Προκλητική αφέλεια,πολιτική αιχμαλωσία ή και τα δύο μαζί των Διοικήσεων του τέως Δήμου Οπουντίων και της τέως Κοινότητας Λάρυμνας είχε ως αποτέλεσμα, η ΛΑΡΚΟ για 15 χρόνια συστηματικά να εισφοροδιαφεύγει εις βάρος των συμφερόντων του τόπου που δραστηριοπιείται.
Σήμερα ο Δήμος Λοκρών με μια πολιτική απαιτήσεων μέσω δικαστικής οδού εισέπραξε τα πρώτα χρήματα έναντι χρεών και συνεχίζει με όλες τις νόμιμες ενέργειες για την είσπραξη των υπολοίπων οφειλών.
Η ΛΑΡΚΟ είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις και όλοι μας γνωρίζουμε και εκτιμούμε απεριόριστα την εταιρεία των 2.000 εργαζομένων και την τεράστια συμβολή της στο χώρο της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής μας.
Αυτό όμως δεν φθάνει, η ΛΑΡΚΟ πρέπει έμπρακτα να αποδεικνύει την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της απέναντι στην τοπική κοινωνία και την Δημοτική Αρχή που την εκπροσωπεί.
Για τον λόγο αυτό η ΛΑΡΚΟ από τώρα και στο εξής θα πρέπει να καταβάλει τις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον Δήμο όπως όλοι μας, να αλλάξει την λανθασμένη αντίληψή της για τον Δήμο και μαζί να χαράξουν ένα σχέδιο επίλυσης της υπόθεσης των οφειλών με όρους λογικής και κάποιων αμοιβαίων συμβιβασμών.

ΑΡ. Κ. ΚΟΥΡΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.