Πέμπτη, 24 01 2019

ΤΟ ΒΗΜΑ του Δήμου Λοκρών, της Δημοτικής Κοινότητας Μαρτίνου, της Τοπικής Κοινότητας Λάρυμνας και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση, ο Δήμος Λοκρών κατάφερε από την πλευρά του να εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε να μπορέσουν οι μαθητές του Λυκείου Μαρτίνου και των άλλων Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Λοκρών να φοιτήσουν σε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο και αποτελεσματικότερο μαθησιακό περιβάλλον από άποψη υγιεινής και ασφάλειας. Συγκεκριμένα ο Δήμος Λοκρών προχώρησε πριν την έναρξη της εκπαιδευτικής περιόδου 2011-2012 σε εργασίες επισκευής και συντήρησης των Γυμνασίων - Λυκείων του Δήμου. Στο Λύκειο Μαρτίνου έγινε εσωτερικός και εξωτερικός ελαιοχρωματισμός, επιδιορθώσεις ζημιών στο κτήριο και τις τουαλέτες.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.