Τετάρτη, 20 03 2019

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

b_588_444_16777215_00_images_34_syntaksiouxoi-2_min.jpg

Ο Πρόεδρος των συνταξιούχων Μαρτίνου Λεωνίδας Γ. Νυδριώτης και το Δ.Σ. του Συλλόγου στο πλαίσιο της αξιοποιήσεως του ελεύθερου χρόνου και των ενδιαφερόντων των συνταξιούχων αφού έκαναν άρση του καμποτάζ στα πλοία κρουαζιέρας, πραγματοποίησαν την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 μια όμορφη ημερήσια κρουαζιέρα στην Σκιάθο.

Εκεί το Μαρτίνο παρών με δυο νέα παιδιά του, τον Πάνο Ηλιόπουλο, γιο της Γεωργίας Ρούσση με το γραφείο “HELIOTROPIO TOURISM AND TRAVEL” και “AEGEAN CAR RENTAL” (ΤΗΛ 24270-22430-21736) και τον Ιωάννη Μάστορη, γιο της Φιλίτσας του Λέκκα (“En plo Restaurant” 24270-24433).
Αν πάτε στην Σκιάθο πάρτε τηλέφωνο τα παιδιά και πείτε την μαγική λέξη “Μαρτίνο”, όλα τα προβλήματά σας θα λυθούν.
Επανέρχομαι στην κρουαζιέρα. Βρεθήκαμε στο Αχίλλειο γύρω στις εννέα το πρωί και αναχωρήσαμε για το νησί του Παπαδιαμάντη με τον καπετάνιο να μας ενημερώνει για το πρόγραμμα. Μετά από λίγη ώρα φτάσαμε στο Πευκί Ιστιαίας για παραλαβή και άλλων επιβατών και από εκεί στο Κατηγιώργη για μπάνιο και καφέ.
Ο Κατηγιώργης ήταν ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου με ηρεμία και πεντακάθαρη θάλασσα. Γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι το καραβάκι αναχώρησε για την Σκιάθο από την βόρεια πλευρά του νησιού με το τοπίο να σε συνεπαίρνει με την ομορφιά του.

b_588_444_16777215_00_images_34_syntaksiouxoi-1_min.jpg
Στις δύο ντάλα μεσημέρι στο λιμάνι της Σκιάθου και κατευθείαν για φαγητό στο Restaurant του συγχωριανού μας Ιωάννη Μάστορη. Το μαγαζί πάνω στη θάλασσα, πολύ καλό φαγητό τύπου “gourmet” και απαράμιλλο σέρβις, με τιμή 10 ευρώ περίπου το άτομο, θυσία ο Γιάννης για το Μαρτίνο. Δεν καταλάβαμε πως πέρασαν 3 ώρες και στις πέντε το απόγευμα  επιστροφή για το Αχίλλειο με στάση στο Πευκί για καφέ.
Η διασκέδαση εν πλω πολύ καλή, χορός και χαβαλές από τους υπευθύνους του καραβιού, τον καπετάνιο και τους επιβάτες.
Οι συνταξιούχοι μας το χάρηκαν και διασκέδασαν, ενώ η συμπεριφορά τους ήταν άψογη.
Πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. και ιδιαίτερα στο Πρόεδρο για την άρση του καμποτάζ και γιατί φρόντισε με μεγάλη αγάπη και προσοχή την ασφάλεια και ψυχαγωγία μας.


“Κρουαζιέρα θα σε πάω...
Γιατί σε νοιάζομαι και σ'αγαπάω...”

Αριστείδης Κ.Κούρος

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.