Τετάρτη, 02 12 2020
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΣΤΗ ΝΑΞΟ: ΣΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΣΤΗ ΝΑΞΟ: ΣΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #745

  • kourosaristidis
  • Το Άβαταρ του/της kourosaristidis
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Gold Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 161
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
ΣΤΗ ΝΑΞΟ: ΣΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Φέτος (22 έως 24 Σεπτεμβρίου) τα Μέλη της Ενώσεως Κυκλαδικού Τύπου (δημοσιογράφοι) συναντηθήκανε στην Νάξο των Κυκλάδων.
Η Νάξος είναι πραγματικά ένα μαργαριτάρι. Ο Δημιουργός την ημέρα εκείνη είχε πολύ κέφι. Πολύ καλή διάθεση. Όλα τις τα έδωσε απλόχερα.
Δεν τσιγκουνεύτηκε τίποτα. Είναι ευλογημένο νησί. Όλα τα έχει. Βουνά, τα ψηλότερα των Κυκλάδων. Το μισό νησί είναι καταπράσινο. Παραλίες (ακρογιαλιές) ατέλειωτες. Πεδιάδες (λιβάδια) πάρα πολλά. Προϊόντα (παραγωγή) ότι θέλεις.
Είναι νησί με έντονη πνευματική και καλλιτεχνική δραστηριότητα, από των αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα. Ίσως 100ντάδες επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων. Αισθάνεσαι υπερηφάνεια να βρίσκεσαι στη Νάξο. Είναι άνθρωποι φιλόξενοι. Διατηρούν και σέβονται τα ήθη τους και τις παραδόσεις τους. Είναι «Γλεντζέδες» και Χορευταράδες Πρώτοι στο «ΜΠΑΛΟ και το ΣΥΡΤΟ».
Τους θαύμασα γιατί ασχολούνται με όλα τα επαγγέλματα. Όλα τα χωράφια γεμάτα ζώα (αγελάδες, κατσικοπρόβατα, μουλάρια κλπ.) Είδα με χαρά έντονη καλλιέργεια της γης.
Η Νάξος δεν πρόκειται να πεινάσει ποτέ.
Η Νάξος όλο και προοδεύει. Συγχαρητήρια.
Στην Νάξο βρέθηκα επ’ ευκαιρία του 7ου 22ου Συνεδρίου της Ενώσεως Κυκλαδικού Τύπου Δημοσιογράφων Κυκλαδιτών).
Ήταν ένα πετυχημένο Συνέδριο. Συγχαρητήρια, στα Μέλη της Ενώσεως: Στέφανο Λέπουρα, Πρόεδρος. Αντώνιος Χωριανόπουλος Α΄ Αντιπρόεδρος, Αντώνιος Τζιώτης Β΄ Αντιπρόεδρος. Αντώνιος Παπακωνσταντής, Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Στεφανόπουλος, Ταμίας. Ευαγγελία Κοντού, έφορος, Τατιάνα Αναγνωστοπούλου, Ειδική Γραμματεύς.
Τα θέματα τρέχοντα και πιεστικά. Οι ομιλητές όλοι καταξιωμένοι.
Βαγγέλης Κουκουζής, Γεωπόνος, Μιχάλης Βερνίκος, Γεωπόνος, Νίκος Χατζηανδρέου, Βαγγέλης Γατσαράς, Πρόεδρος Ενώσεως Ξενοδόχων Νάξου. Παναγιώτης Καρανίκας, Δημοσιογράφος, Νικόδημος Λιανός, Δημοσιογράφος.
Συντονισταί ήταν ο Αντώνιος Παπακωνσταντής, Κώστας Βερνίκος και ο Βασίλης Φραγκουλόπουλος.ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΟΥΛΙΟΣ
ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.