Τρίτη, 28 05 2024

Ο Συντοπίτης μας Νικόλαος Λιλιόπουλος θα ψάλλει στην Αγία Τριάδα Κοκκίνου

 

 

Εορταστικές Λατρευτικές Εκδηλώσεις στην Αγία Τριάδα Κόκκινου, εν όψει της εορτής της Αγίας Τριάδας

Δεξιά θα ψάλλει ο καλλίφωνος συντοπίτης μας Νικόλαος Λιλιόπουλος, Πρωτοψάλτης των Αγίων Αναργύρων Θεσσαλονίκης και αριστερά θα ψάλλει ο Βαλάντης Κραβαρίτης Πρωτοψάλτης του Αγίου Δημητρίου Ορχομενού .Το φιλόμουσο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει γνήσιους Βυζαντινούς Ύμνους προς τέρψη και αγαλλίαση της ψυχής

Αγροτικός Συνεταιρισμός Μαρτίνου

 

 

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μαρτίνου προέβει σε επισκευή-συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας από παλιά διασταύρωση Τσεπέρι, εως μαντρί Καράλη ( κεντρικός δρόμος Μοναχού ) 4750 μετρα,  και παράλληλα με Εθνική Οδό, από Δοκίμη εως Κούρθα 2350μέτρα. Ζητάμε την υπομονή σας μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο. Το τμήμα από Παπαθανάση εως Φουνταριά θα επισκευαστεί από το Δήμο Λοκρών μήκος 4000μέτρα.

Το Γυμνάσιο Μαρτίνου ομόρφυνε την παραλία

 

 

 

 

Δράση καθαρισμού της παραλίας Βλυχάδας από το Γυμνάσιο Μαρτίνου του Δήμου Λοκρών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση καθαρισμού της παραλίας Βλυχάδας από το Γυμνάσιο Μαρτίνου του Δήμου Λοκρών ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και της συμμετοχής του Γυμνασίου Μαρτίνου στο πρόγραμμα της WWF HELLAS για την «Υιοθέτηση παραλίας».  Οι μαθητές του Γυμνασίου Μαρτίνου μέσω του προγράμματος «Υιοθέτηση παραλίας», θα πραγματοποιήσουν 2-4 φορές καθαρισμό της παραλίας Βλυχάδας , θα κατηγοριοποιήσουν και θα καταγράψουν τα σκουπίδια που συνέλεξαν ανά υλικό κατασκευής, και θα αποστείλουν τα στατιστικά τους στοιχεία στο πρόγραμμα «Υιοθέτηση παραλίας» και στο Δήμο Λοκρών.

Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν στην δράση  η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Παναγιούλα Καζάνα, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Μαρτίνου κ. Δημήτριος Μπάτσος, καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Μαρτίνου Δήμου Λοκρών. 

Αρχαιολογικό Μουσείο Αταλάντης

 
 
Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μουσείων, το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρα 12:00, η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, παρουσιάζει στο κοινό την περιοδική έκθεση:
«Πρόσφατα αρχαιολογικά ευρήματα από το νεκροταφείο του αρχαίου Οπούντα: “Οι Κούροι της Αταλάντης” εντός της μόνιμης έκθεσης της Αρχαιολογικής Συλλογής Αταλάντης, με ελεύθερη είσοδο.
Τα καλύτερα διατηρημένα πώρινα επιτύμβια αγάλματα, που αποκαλύφθηκαν χάρη στην υπόδειξη της θέσης από πολίτη της Αταλάντης, εκτίθενται μαζί με τα περισσότερο εντυπωσιακά και αξιόλογα κτερίσματα που βρέθηκαν στα ταφικά αγγεία και στις σαρκοφάγους του ανατολικού νεκροταφείου του αρχαίου Οπούντα.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως το τέλους του έτους κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Αρχαιολογικής Συλλογής.

Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στο Μαρτίνο

 
 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πλήρης αντικατάσταση όλου του δικτύου ύδρευσης στο νέο χωριό του Μαρτίνου.
Το έργο προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων ευρώ υλοποιείται από το Δήμο Λοκρών με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Η υλοποίηση έργων αναβάθμισης των δικτύων ύδρευσης του πόσιμου νερού δείχνει την προτεραιότητα της δημοτικής αρχής σε εργα υποδομής που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Νέος Αντιπυρικός Νόμος Ενημέρωση.

 
 
Ενημέρωση προς τους κατοίκους Μαρτινου.
 
Ο Νέος αντιπυρικός νόμος δίνει μεγάλη έμφαση στην πρόληψη των πυρκαγιών , κάνοντας συμμετέχοντες   και τους  πολίτες .Ενα από τα μέτρα είναι ,οι ιδιοκτήτες  κ ενοικιαστές  να έχουν καθαρίσει τα οικόπεδα τους στα οποία ,εάν προκληθεί πυρκαγιά η πυροσβεστική βάζει πρόστιμο    10.000 €.
Μέσα σε λίγες  ημέρες θα ανοίξει  ψηφιακή πλατφόρμα στην οποία θα δηλώνουν οι ιδιοκτήτες κατοικιών και οικοπέδων τα οποία βρίσκονται κοντά σε δασική περιοχή  , τις ενέργειες για πρόληψη πυρκαγιάς. Η πρόληψη είναι το κύριο μέτρο προστασίας , καθαρίζουμε τα οικόπεδα μας , ενημερώνουμε την κοινότητα για ιδιοκτήτες ακαθάριστων οικοπέδων  , αυλών , εγκατελειμμένων σπιτιών .
 
 

Ο Μαρτιναίος Δημήτρης Καραμέρης υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Αριστερά

Ο "Μαρτιναίος" κος Δημήτρης Καραμέρης Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Νέα Αριστερά»
2024-04-20
 
https://0cd2386a59.clvaw-cdnwnd.com/7a72815f75e458b8bea22bbba1cf541d/200014076-399ea399ec/700/Screen%20Shot%2004-20-24%20at%2010.14%20AM.webp?ph=0cd2386a59 700w, https://0cd2386a59.clvaw-cdnwnd.com/7a72815f75e458b8bea22bbba1cf541d/200014076-399ea399ec/Screen%20Shot%2004-20-24%20at%2010.14%20AM.webp?ph=0cd2386a59 702w" sizes="100vw">

Η «Νέα Αριστερά « ανακοίνωσε τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές, οι οποίες εγκρίθηκαν από το Μεταβατικό Πανελλαδικό της Συντονιστικό.

Ανάμεσα τους και ο Δημήτρης Καραμέρης Εργαζόμενος Στην ΛΑΡΚΟ και πρώην Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας .

Οι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές

*Καραμέρης Δημήτρης: Εργαζόμενος στη ΛΑΡΚΟ

Σελίδα 1 από 67

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.