Σάββατο, 30 09 2023

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ '' Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ''

 

Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών στην Αταλάντη

Ο Μορφωτικός Ψυχαγωγικός Σύλλογος «Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ», ο σύλλογος των Αταλαντινών της Αθήνας, βράβευσε τους μαθητές των σχολείων της Αταλάντης που αποφοίτησαν με άριστα τη σχολική χρονιά 2014-15. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Ζεκεντές. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τμήματα της σχολής χορού Baila Amor, της Γιούλης Κάμπα, παρουσιάζοντας σύντομες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.

Συνολικά απονεμήθηκαν 73 βραβεία στους μαθητές που αριστεύσαν τη σχολική χρονιά 2014-15: 30 στη ΣΤ’ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, 21 στη Γ’ Τάξη του Γυμνασίου, 16 Γ’ Τάξη του Γενικού Λυκείου, 4 στη Γ’ Τάξη του Επαγγελματικού Λυκείου Αταλάντης και 2 σε μαθητές της Αθήνας με καταγωγή από την Αταλάντη.

Ειδικά βραβεία δόθηκαν στη μνήμη: του Λεωνίδα Βελόπουλου στους εισακτέους της Ιατρικής και του Κωνσταντίνου Βέλλου στους πρωτεύσαντες μαθητές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Ηλίας Κολομτσάς, , το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Γιώργος Βλαχάβας,εκπαιδευτικοί,γονείς και μαθητές.

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.