Σάββατο, 20 01 2018

εγκατάσταση ιχθυογεννητικού σταθμού στη θέση «Ακρωτήρι Σταυρός» Λάρυμνας.

clip_image001.jpg                                                                  ΓΕΝΑΡΗΣ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                Ο Περιφερειάρχης, ο αντιπεριφερειάρχης και η επιτροπή περιβάλλοντος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έκαναν έναν πρωτοχρονιάτικο μποναμά στο λαό της Λάρυμνας.

Συγκεκριμένα η επιτροπή περιβάλλοντος που συνεδρίασε στις 29/ 12/ 2017 αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εγκρίνει την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ( ΜΠΕ) για εγκατάσταση ιχθυογεννητικού σταθμού από την εταιρεία MARE MAGNUM σε δημόσια δασική έκταση 36 στρεμμάτων στη θέση «Ακρωτήρι Σταυρός» Λάρυμνας.

Οι λόγοι που επικαλέσθηκαν είναι ότι: «η Λάρυμνα είναι βιομηχανικός χώρος και επιτρέπεται η εγκατάσταση τέτοιων μονάδων, το κράτος δεν έχει χαρακτηρίσει επίσημα καμία παραλία λουομένων στη περιοχή, η πλαζ που έχει διαμορφωθεί από την ΛΑΡΚΟ και χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους είναι παράνομη, η κοντινότερη παραλία των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ απέχει 12 χιλιόμετρα και δεν επηρεάζεται, δεν δημιουργείται όχληση στους κατοίκους της Λάρυμνας, εντός καταφυγίου άγριας ζωής επιτρέπεται η εγκατάσταση ιχθυογεννητικών σταθμών, η ΜΠΕ έχει υποβληθεί νομότυπα, το ποσό της επένδυσης είναι μεγάλο,  ανέρχεται στα 7 εκατ. Ευρώ και δεν μπορούμε  να το αγνοήσουμε».

Με την απόφαση αυτή, στην οποία αντιτάχθηκε η εκπρόσωπος της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και ένας ακόμα περιφερειακός σύμβουλος, έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια την αρνητική γνωμοδότηση της κοινότητας Λάρυμνας, του Δήμου Λοκρών και την καθολική άρνηση των κατοίκων της Λάρυμνας, η οποία εκφράστηκε με ενυπόγραφο υπόμνημά τους που εστάλη προς κάθε αρμόδια υπηρεσία, Περιφέρεια, Κυβέρνηση και σκόπιμα το αγνοούν.

Γιατί το έκαναν αυτό; Είναι φανερό. «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη». Είναι μεγάλο το φαγοπότι.

Είναι αδίστακτοι, δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν, δεν υπολογίζουν τις αντιδράσεις του λαού, αρκεί να εξυπηρετηθεί η κερδοφορία των επιχειρηματιών.

Σε αυτούς στηρίζονται και αυτούς στηρίζουν. Η δημοκρατία τους φτάνει μέχρι εκεί που δεν θίγονται τα ιερά, τα όσια και τα παραφουσκωμένα πουγκιά της πλουτοκρατίας.

Δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν, αρκεί να προωθηθούν οι στρατηγικές επιλογές της αστικής τάξης, της ΕΕ, της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της ΝΔ  και των άλλων κομμάτων του Ευρωμονόδρομου.

Μας κοροϊδεύουν. Κοροϊδεύουν το λαό της Λάρυμνας αφού στα λόγια αναγνωρίζουν το δίκιο του, δέχονται ότι υπάρχει παραγωγικός κορεσμός και μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση αλλά στην πράξη φορτώνουν και άλλες μονάδες την περιοχή Λάρυμνας. Δεν ασκούν ελέγχους για την ασύδοτη δράση των υπαρχόντων, αδιαφορούν για τις όποιες αρνητικές συνέπειες, για το αναφαίρετο δικαίωμα αναψυχής του λαού. Το δικαίωμα να απολαμβάνει το θαλάσσιο και δασικό πλούτο του χώρου του. Να τον αξιοποιεί προς όφελος του.

Εγκληματούν. Παραδίδουν στους επιχειρηματικούς ομίλους δημόσιες δασικές εκτάσεις που είναι κεφάλαιο, λαϊκή περιουσία, λες και είναι τσιφλίκι τους.

Όλα αυτά πρέπει να τα καταδικάσει ο λαός στη συνείδηση του. Να καταδικάσει τις πολιτικές και πρακτικές της συγκυβέρνησης και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να τους γυρίσει την πλάτη. Να καταλάβει ότι ο δρόμος ανάπτυξης που ευαγγελίζονται είναι το παλιό, ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης ο οποίος χρόνια τώρα του φορτώνει βάσανα και αν θέλει να απαλλαγεί από αυτά θα πρέπει να ακολουθήσει άλλο δρόμο. Καινούργιο δρόμο. Τον δρόμο που θα εξυπηρετεί τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες και όχι τα συμφέροντα των λίγων.

Ο καθένας έχει χρέος, απέναντι στον εαυτό του, την οικογένεια του, να παλέψει και να   μην επιτρέψει να περάσουν αυτές οι επιλογές, αυτή η απόφαση.

Το δίκιο είναι του λαού. Αν θέλει, αν ξεσηκωθούν όλοι σαν ένας άνθρωπος. Έχουν την δύναμη, είναι οι πολλοί, μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση  της περιφέρειας και της κυβέρνησης. Μπορούν όλους αυτούς που το παίζουν λιοντάρια να τους κάνει τρέξουν σαν λαγοί, να βάλουν την ουρά στα σκέλια, να μαζευτούν.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα είναι μπροστά και δίπλα στο λαό της Λάρυμνας. Θα δώσει με όλες τις δυνάμεις της την μάχη ώστε να επικρατήσει το δίκιο του .

Σε αυτήν την κατεύθυνση καλούμε τον λαό να παλέψει με οργάνωση λαϊκών  συνελεύσεων, συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας και άλλων μορφών πάλης.

Η κοινότητα Λάρυμνας, ο Δήμος Λοκρών που με τις αποφάσεις τους έχουν ταχθεί αρνητικά στην εγκατάσταση τέτοιας μονάδας πρέπει πιο ενεργά να μεθοδεύσουν κινήσεις ώστε η απόφαση της επιτροπής περιβάλλοντος, της περιφέρειας, της κυβέρνησης να μην εφαρμοσθεί.  

Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση του Μορφωτικού Ψυχαγωγικού Συλλόγου "Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ"

Περισσότερα...

Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών στην Αταλάντη

Ο Μορφωτικός Ψυχαγωγικός Σύλλογος «Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ», ο σύλλογος των Αταλαντινών της Αθήνας, βράβευσε τους μαθητές των σχολείων της Αταλάντης που αποφοίτησαν με άριστα τη σχολική χρονιά 2016-17. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης.

Την έναρξη και παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν ο Πρόεδρος, Θανάσης Ζεκεντές, και το μέλος της Ελεγκτικής του Συλλόγου, Δήμητρα Καρατράντου.

Συνολικά απονεμήθηκαν 83 βραβεία στους μαθητές που αριστεύσαν τη σχολική χρονιά 2016-17: 37 στη ΣΤ’ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, 18 στη Γ’ Τάξη του Γυμνασίου, 19 στη Γ’ Τάξη του Γενικού Λυκείου, 8 στη Γ’ Τάξη του Επαγγελματικού Λυκείου Αταλάντης και ένα σε μαθήτρια σχολείου της Αττικής με καταγωγή από την Αταλάντη.

Η εκδήλωση στηρίχτηκε οικονομικά από τα μέλη του Συλλόγου και τη χορηγία του Θεμιστοκλή Βέλλου στη μνήμη των γονιών του, Κωνσταντίνου και Ευθαλίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης και Δημήτρης Βέττας, ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Γιώργος Βλαχάβας, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Κώστας Αγγελούσης, Βασίλης Καρατράντος, Ηλίας Κολομτσάς, Γιάννης Χριστοφόρου και Βασίλης Κυριαζής, οι Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων της Αταλάντης, γονείς και μαθητές.

      O Πρόεδρος                                                                                      Η Γενική Γραμματέας

Αθανάσιος Ζεκεντές                                                                         Αθανασία Κακλαμάνου

«Επώνυμα» σκουπίδια: Εσύ θα το πέταγες κάτω αν έγραφε το όνομά σου;

«Επώνυμα» σκουπίδια: Εσύ θα το πέταγες κάτω αν έγραφε το όνομά σου;

«Επώνυμα» σκουπίδια: Εσύ θα το πέταγες κάτω αν έγραφε το όνομά σου; - Media

Έχετε παρατηρήσει συνάνθρωπό σας στο δρόμο, την στιγμή που ετοιμάζεται να πετάξει το σκουπίδι του οπουδήποτε αλλού, εκτός του κάδου; Βλέμμα χαμηλωμένο, ένοχες κλεφτές ματιές δεξιά και αριστερά μήπως τον δουν και με μια περίτεχνη κίνηση, δήθεν τάχα του έπεσε, αφήνει το σκουπίδι από τα χέρια του και απομακρύνεται γρήγορα από τον τόπο του «εγκλήματος». Ξέρει ότι κάνει παράβαση, όχι από αυτές που διώκονται από το νόμο, αλλά σίγουρα από αυτές που τον κάνουν να νιώθει κάποιου είδους ντροπή.

Τι θα γινόταν όμως αν τα σκουπίδια «έπεφταν» από τα χέρια μας μαζί με την υπογραφή μας; Αυτό, έρχεται να αναδείξει η νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης του Δήμου Γαλατσίου. Μια πρωτοβουλία για την προώθηση καθαριότητας του Δήμου, με κεντρική ιδέα το οτι αν αναγραφόταν πάνω στο κάθε σκουπίδι το όνομα αυτού που το πετάει, δεν θα το έκανε.

Περισσότερα...

Ο Δήμος Γαλατσίου, γνωστός για τις περιβαλλοντικές του δράσεις, με αυτή την πρωτότυπη και ευφάνταστη καμπάνια, ρίχνει μια γροθιά στο στομάχι όλων, σχετικά με την ευθύνη που έχει ο καθένας προσωπικά στην ρύπανση του περιβάλλοντος. Μέσα από μια σειρά φωτογραφιών περνάει το μήνυμα για την ανάγκη πιο υπεύθυνων και ευαισθητοποιημένων πολιτών, που θα αντιλαμβάνονται ότι το πρόβλημα ξεκινάει από του ίδιους.

Η αλλαγή της νοοτροπίας για την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων, ξεκινάει από την επένδυση στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση. Ας είναι ο Δήμος Γαλατσίου η αρχή για παρόμοιες δράσεις. «Για έναν καθαρό Δήμο, το δικό σου Δήμο!»

Περισσότερα...

Εντυπωσιακή εκδήλωση για την 77η Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Περισσότερα...Περισσότερα...Περισσότερα...

Τιμήθηκε ο Α' φρούραρχος της Κορυτσάς, ο Στρατηγός Δημήτριος Θεοδωράκης

Με πατριωτική έξαρση και υπερηφάνεια γιορτάστηκε την Κυριακή 22/10/2017, 11 π.μ. στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, η 77η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 από την Εταιρεία Ευρυτάνων Επιστημόνων. Παρά τον αποκλεισμό του κέντρου της πόλης μέχρι το μεσημέρι για τη διεξαγωγή αγώνων «ο γύρος της Αθήνας», η αίθουσα συνεδριάσεων της Παλαιάς Βουλής ήταν κυριολεκτικά κατάμεστη.

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό τού Προέδρου της Εταιρείας Ευρυτάνων Επιστημόνων κυρίο Φώτη Κουλαρμάνη, ο οποίος προσφώνησε τους επίσημους προσκεκλημένους Παρέστησαν εκπρόσωποι του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β’, του Έξαρχου του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα κ. Δαμιανού Πάνου, ο ταξίαρχος κ. Γαλανός Μιχαήλ εκπρόσωπος του Αρχηγού Γ.Ε,ΕΘ.Α. και Γ.Ε.Σ., ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας κ. Λάμπρος Τσιτσάνης, ο π. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συν/χων Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Δημήτριος Καραμέτος, η Πρόεδρος του Συλλόγου ιστορικών Μελετών Στερεάς Ελλάδος κ. Κουφάκη, το μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ευρυτάνων της Αμερικής καθηγητής Παν/μίου κ. Καμπιζιώνης, αντιπροσωπεία του Εθνικού Συλλόγου Β. Ήπειρος 1914, οι πρόεδροι των συλλόγων Κρικελιωτών, Σταυλιωτών, Καστανιωτών, Αμπλιανιτών και «Καλλιακούδα» Νομού Ευρυτανίας, του συλλόγου «Αρχαίος Κλείτων», του Συλλόγου Μαρπησσαίων Πάρου και της Ομοσπονδίας Νήσων Κυκλάδων.

Μηνύματα έστειλαν ο Δήμαρχος Αθηναίων και οι Πρόεδροι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Δικηγορικού Συλλόγου Καρπενησιού.

Στη συνέχεια, αναγνώστηκε το βιογραφικό του κύριου ομιλητή κ. Κωνσταντίνου Θεοδωράκη. Από το ιστορικό βήμα παρουσίασε το θέμα: «Ο Στρατηγός Δημήτριος Θεοδωράκης, Απελευθερωτής και Α’ φρούραρχος της Κορυτσάς 22-11-1940'». Ο ομιλητής με συνοπτικό, ακριβή και γλαφυρό λόγο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και μεταξύ των άλλων τόνισε:

«Τα τελευταία χρόνια ανέλαβα πρωτοβουλία, να αναδείξω τα γεγονότα του Έπους 1940-1941 και ιδιαίτερα τη συμμετοχή και τη δράση σε αυτά του αείμνηστου θείου μου Αντισυνταγματάρχη Πεζικού Δημητρίου Θεοδωράκη. Έφεδρος τότε, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Πρωταγωνιστής στην ελληνική αντεπίθεση στη Βόρειο Ήπειρο και πήρε την γενναία απόφαση να ηγηθεί του Συντάγματός του και να εισέλθει στην Κορυτσά στις 22 Νοέμβριου 1940». Με συγκίνηση ο ομιλητής διάβασε την ιστορική προκήρυξη απελευθέρωσης της πόλη ενθουσιάζοντας το ακροατήριο που ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Αίσθηση προκάλεσε επίσης και η παρουσίαση του χειρόγραφου πρωτοκόλλου παράδοσης από επιφανείς εκπροσώπους της πόλης και τον Αντισυνταγματάρχη Δημήτριο Θεοδωράκη ως εκπρόσωπο του Ελληνικού Στρατού.

Η επιτυχία αυτή ήταν η πρώτη σημαντική νίκη του Ελληνικού Στρατού αλλά και των Συμμάχων κατά του Άξονα, συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη και έδωσε θάρρος και ελπίδα στο λαό μας και σε όλους τους Ευρωπαίους για να αντισταθούν στον φασισμό και τον ναζισμό. Με τον ηρωισμό και την ανδρεία του, ο Δημητριός Θεοδωράκης έγραψα τo όνομά του με χρυσά γράμματα στην νεότερη ελληνική ιστορία.

Ο ομιλητής πρόσθεσε ακόμα ότι αισθάνεται υποχρέωση να αναδείξει τη δράση και την προσφορά του θείου του στην πατρίδα, που άρχισε με τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13 και συνεχίστηκε σε όλους τους απελευθερωτικούς αγώνες του Έθνους κατά τον 20ο αιώνα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του εμπειρία καθώς έζησε μαζί του αρκετά χρονιά στο πατρικό σπίτι στην Άμπλιανη Ευρυτανίας. «Κάποτε τον άκουσα», είπε, «να σιγοτραγουδά σε ρυθμό εμβατηρίου: "Έχω μια αδελφή κουκλίτσα αληθινή, τη λένε βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ".» Συγκίνηση και ενθουσιασμός πλημμύρισε την αίθουσα και το ακροατήριο διέκοψε τον ομιλητή με χειροκροτήματα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και σαγήνευσε με την ολιγόλεπτη παρέμβασή του ο τ. Επιθ/της Μ. Εκπαιδεύσεως κ. Παναγιώτης Βλάχος, που καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους.

Επίσης, μεγάλη συγκίνηση δημιούργησε και η πολυμελής χορωδία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Αφίδνες 2000», συνοδεία αρμονίου, η οποία απέδωσε θαυμάσια το κοντάκιο της Παναγίας «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ», πατριωτικά τραγούδια και έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

Η εκδήλωσή ολοκληρώθηκα με την απονομή αναμνηστικών πινάκων από τον ομιλητή, στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο για την τιμητική παραχώρηση της ιστορικής αίθουσας και στην Εταιρεία Ευρυτάνων Επιστημόνων, για την αποδοχή της πρότασής του γι’ αυτή διοργάνωση της εκδήλωσης. Τέλος, προσφέρθηκε κέρασμα στην αυλή του Μουσείου.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΟΥΛΙΟΣ

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Μια ιδιαιτερη πινακιδα αυτοκινητου

Βλαδιμηρε δεν ξερω στην Ρωσια τι κανεις στην Ελλαδα ομως θα εβγαινες με αυτοδυναμη κυβερνηση.Η φωτογραφια τα λεει ολα.

Απο.www.youpost.gr

Βράβευση Δήμου Λοκρών στα Best City Awards 2017

Βράβευση Δήμου Λοκρών στα Best City Awards 2017

logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ακόμη μια επιτυχία για τον Δήμο Λοκρών καθώς  βραβεύθηκε  στα  Best City Awards 2017 , όπου διακρίθηκε μεταξύ εκατοντάδων Ο.Τ.Α. και καινοτόμων επιχειρήσεων και του απονεμήθηκε χάλκινο βραβείο  στην Ενότητα βράβευσης B3. Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων, στην κατηγορία B3.2.  Διακίνηση & μεταφορά αποβλήτων για το έργο των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.), που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον Δήμο Λοκρών.

  Ο Δήμαρχος Λοκρών με την ευκαιρία της εξαιρετικά τιμητικής αυτής διάκρισης δήλωσε ότι « Τέτοιες διακρίσεις είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής» και τόνισε ότι «συνεχίζουμε  το έργο μας με μόνιμο γνώμονα την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών».

  Η Τελετή Απονομής των Best City Awards πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

  Στην τελετή παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, Σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές και τις εφαρμοσμένες σύγχρονες τεχνολογίες των ευφυών,  αειφόρων και οικονομικά βιώσιμων πόλεων της χώρας μας.

Εβδομήντα Δήμοι, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και έντεκα επιχειρήσεις (που διαθέτουν τεχνολογίες για έξυπνες και βιώσιμες πόλεις) παρέλαβαν το βραβείο τους , ανάλογα με τη βαθμολογία που προέκυψε από την αξιολόγηση μίας ανεξάρτητης Κριτικής Επιτροπής, με Πρόεδρο τον Γιώργο Πατούλη, Πρόεδρο ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου.

Δείτε τους νικητές των βραβείων κι επιπλέον πληροφορίες, στο site των βραβείων www.bestcityawards.gr

Ενότητα: Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων

Τεχνολογίες αποκομιδής αποβλήτων
GOLD Swarco Hellas: Ο «Ερμής» στη Διαχείριση Απορριμμάτων – by Swarco Hellas
Απόρριψη αποβλήτων
GOLD ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Δημοτικό Πρόγραμμα Κομποστοποίησης – Φυσικό Λίπασμα
Ανακύκλωση & επαναχρησιμοποίηση
GOLD Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) Α.Ε. (ΟΤΑ) – Υπεύθυνος Κώστας Πατεράκης Μηχανολόγος Μηχανικός MSc. ,  Δ/ντής Ε.Μ.Α.Κ. Χανίων: Το Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης & Κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ) της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ)
SILVER ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Καινοτόμες πολιτικές και σημαντική εξοικονόμηση πόρων από τη διαχείριση απορριμμάτων στον Δήμο Βριλησσίων
SILVER Δήμος Κοζάνης: Ανάπτυξη και επέκταση συστημάτων  ανακύκλωσης με εφαρμογή συστήματος αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών "Πόρτα-Πόρτα"
BRONZE ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Πρακτικές και αποτελέσματα ανακύκλωσης στο Δήμο Σερρών
Δράσεις ενθάρρυνσης – ενημέρωσης πολιτών για την ανακύκλωση με τηλε-εκπαίδευση
GOLD  ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΟΚΠΑ: Δράσεις Εκπαίδευσης & Επιβράβευσης Μαθητών και Πολιτών για Ανακύκλωση και Επαναχρησιμοποίηση
GOLD  Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού: “Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης”
SILVER Πράσινο+Μπλε Περιβαλλοντική Οργάνωση: Περιβαλλοντικές  Δράσεις ενθάρρυνσης  – ενημέρωση πολιτών για ανακύκλωση
SILVER ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Η Περιπέτεια της Κυρίας Χάρτινης: Ένα Παραμύθι για την Ανακύκλωση
Διακίνηση & μεταφορά αποβλήτων
BRONZE Δήμος Λοκρών: Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

 

                                                                             

Προσφορά ελαιόδυχτο από το κατάστημα Λίθος του Δημάκη Σπ.

Περισσότερα...

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΔΥΧΤΟ MILANO ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ 90gr 6mx12m ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΙΟΣΥΛΛΟΓΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Περισσότερα...

ΕΝΩΣΗ    ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ   ΝΕΑΣ  ΙΩΝΙΑΣ 

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">enosiroumeliotonionias@yahoo.gr, f/c Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας

Περισσός, Σεπτέμβριος  2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τραγούδι & Χορός …..   από Ψυχής!!

Συνεχίζουμε για 11η χρονιά, με περισσότερη δύναμη και ακόμη περισσότερη διάθεση να προσφέρουμε διασκέδαση και ψυχαγωγία στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.  

Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, ένα γνήσια λαϊκό Σωματείο, όλοι εμείς που καταγόμαστε από την Αιτωλοακαρνανία, τη Βοιωτία, την Ευρυτανία, τη Φωκίδα, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια, την Αττική, προσκαλούμε όχι μόνο τους συμπατριώτες μας αλλά και κάθε έναν και κάθε μία που ζητάτε μια ποιοτική διέξοδο έκφρασης, να έρθετε κοντά μας.

Σας περιμένουμε, γιατί είμαστε ... στο Εμείς !

Περίοδος 2017 – 2018

  • Ομάδες Παραδοσιακών Χορών για κάθε ηλικία
  • Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού
  • Εργαστήρι Μελέτης Προφορικής Ιστορίας Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας
  • Εργαστήρι Ελληνικής Χορωδιακής Μουσικής (έντεχνη, ρεμπέτικη, λαϊκή)
  • Τμήμα Latin, Ευρωπαϊκών και Λαϊκών χορών
  • Θεατρική Ομάδα
  • Διδασκαλία παραδοσιακών Οργάνων
  • Σεμινάρια παραδοσιακών χορών, φορεσιάς κ.ά

          Τα μαθήματα γίνονται στον Περισσό, στο 3ο Γυμνάσιο και 6ο Λύκειο (Μακελαράκη και Σαλαμίνος) και στην Αλσούπολη στο 16ο Δημοτικό Σχολείο, (Μεσσηνίας 15).

          Για περισσότερες πληροφορίες: τηλέφωνο 698 9699 383 (what’ s up), email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή f/c Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας.

Σελίδα 1 από 20

Εφημερίδα