Πέμπτη, 28 03 2024

Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση του Μορφωτικού Ψυχαγωγικού Συλλόγου "Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ"

Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών στην Αταλάντη

Ο Μορφωτικός Ψυχαγωγικός Σύλλογος «Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ», ο σύλλογος των Αταλαντινών της Αθήνας, βράβευσε τους μαθητές των σχολείων της Αταλάντης που αποφοίτησαν με άριστα τη σχολική χρονιά 2016-17. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης.

Την έναρξη και παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν ο Πρόεδρος, Θανάσης Ζεκεντές, και το μέλος της Ελεγκτικής του Συλλόγου, Δήμητρα Καρατράντου.

Συνολικά απονεμήθηκαν 83 βραβεία στους μαθητές που αριστεύσαν τη σχολική χρονιά 2016-17: 37 στη ΣΤ’ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, 18 στη Γ’ Τάξη του Γυμνασίου, 19 στη Γ’ Τάξη του Γενικού Λυκείου, 8 στη Γ’ Τάξη του Επαγγελματικού Λυκείου Αταλάντης και ένα σε μαθήτρια σχολείου της Αττικής με καταγωγή από την Αταλάντη.

Η εκδήλωση στηρίχτηκε οικονομικά από τα μέλη του Συλλόγου και τη χορηγία του Θεμιστοκλή Βέλλου στη μνήμη των γονιών του, Κωνσταντίνου και Ευθαλίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης και Δημήτρης Βέττας, ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Γιώργος Βλαχάβας, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Κώστας Αγγελούσης, Βασίλης Καρατράντος, Ηλίας Κολομτσάς, Γιάννης Χριστοφόρου και Βασίλης Κυριαζής, οι Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων της Αταλάντης, γονείς και μαθητές.

      O Πρόεδρος                                                                                      Η Γενική Γραμματέας

Αθανάσιος Ζεκεντές                                                                         Αθανασία Κακλαμάνου

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.