Παρασκευή, 19 04 2024

Κοπή πίτας 2018 του Συλλόγου μας

Κοπή πίτας 2018 του Συλλόγου μας

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου μας στις 12:30, στο χώρο εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής, επί της οδού Γ' Σεπτεμβρίου 110, Αθήνα, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Βικτώριας.

Θα τραγουδήσει η ανδρική χορωδία της Αταλάντης «Η Πρόοδος». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθεί ειδικό βραβείο στη μνήμη του ιατρού και βουλευτή Λεωνίδα Βελόπουλου στη Δήμητρα Σμέρδη για την εισαγωγή στην Ιατρική Σχολή Αθήνας, από την οικογένεια του.

Η τιμή της εκδήλωσης είναι 18€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού σε μπουφέ με κρασί και αναψυκτικά. Θα είναι χαρά μας να έρθετε. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε να ενημερώσετε για τον αριθμό ατόμων της παρέας σας μέσω των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε το κοσμηματοπωλείο του Γιώργου Παπαδάκη, Σωτήρος Διός 24, στον Πειραιά για τη χορηγία ενός γυναικείου ρολογιού για τον τυχερό – τυχερή της εκδήλωσης.

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.