Τρίτη, 23 04 2024

Κυκλοφόρησε την εβδομάδα αυτή το βιβλίο-εργογραφία με τίτλο «Λοκροί συγγραφείς και Ποιητές από την αρχαιότητα έως τις ημέρες μας» του συγγραφέα Νικολάου Κ. Τασιοπούλου, Αντιστρατήγου ε.α ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφόρησε την εβδομάδα αυτή  το βιβλίο-εργογραφία με τίτλο «Λοκροί συγγραφείς και Ποιητές από την αρχαιότητα έως τις ημέρες μας» του συγγραφέα Νικολάου Κ. Τασιοπούλου, Αντιστρατήγου ε.α ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για μια ιστορική και πολιτιστική έρευνα, διετούς διάρκειας, η οποία έγινε για πρώτη φορά στην Ελληνική Γραμματεία και στην οποία καταγράφονται όλοι οι Λοκροί συγγραφείς και ποιητές από τους μυθικούς χρόνους έως και τις ημέρες μας. Έχουν καταχωρηθεί 372 συγγραφείς και ποιητές. Εκτός από τα βιογραφικά τους στοιχεία δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο επιστημονικό και συγγραφικό έργο τους. 

Το βιβλίο είναι χαρτόδετο και ραφτό και αποτελείται από 534 σελίδες. Πρόκειται για μια επιμελημένη έκδοση. Τιμάται είκοσι ευρώ.  Διατίθεται από τις Εκδόσεις HVNT, τηλέφωνο 210 2921901 και 6932290265,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.