Σάββατο, 27 04 2024

Η Προοδευτική Λάρυμνας σταμάτησε το αήττητο σερί του Οπούντιου Μαρτίνου

Πέντε αναμετρήσεις έγιναν το Σάββατο (30/11) για την 8η αγωνιστική της Α’ Φθιώτιδας.

Η Προοδευτική Λάρυμνας σταμάτησε το αήττητο σερί του Οπούντιου Μαρτίνου. Αναβλήθηκε το Παμμωλιακός Νίκη Αγίας Παρασκευής.

Στο ντέρμπι της ημέρας η Προοδευτική Λάρυμνας νίκησε εκτός έδρας τον Οπούντιο Μαρτίνου με 1-0. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Ηλία Λιόντου πέτυχε ο Γκερπινής στο 22ο λεπτό. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Οπούντιου στο φετινό πρωτάθλημα μετά από εφτά συνεχόμενες ήττες.

 Εύκολο απόγευμα είχε το Νέο Κρίκελλο. Η ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου επικράτησε της Στυλίδας με 5-0 στο γήπεδο της Ηράκλειας. Για τους νικητές δυο γκολ πέτυχε ο Λέντας και από ένα οι Συγγούνης, Καυκιάς και Μάνδαλος.

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Δάφνη Λιβανατών πέρασε νικηφόρα από τη Μακρακώμη. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ασημάκη επιβλήθηκε της Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι του Ηλία Μπακούμη προηγήθηκαν με το Ντόβα, με το Σπύρο Ρίζο να πετυχαίνει δυο γκολ στη συνέχεια (35’, 91’) και να δίνει στην ομάδα του μια πολύτιμη νίκη.

Στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης τα Καλύβια νίκησαν τον Ολυμπιακό Λαμίας με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Τσιγκόλης στο 69ο λεπτό.

Πλούσιο σε γκολ ήταν ματς στον Άγιο Κωνσταντίνο, όπου ο Κεραυνός Βαθυκοίλου επιβλήθηκε του τοπικού Άρη με 4-2. Για την ομάδα της Ανατολικής Φθιώτιδας σκόραραν οι Γερογιάκομος, Μπισμπιγιάννης, Μπάκας και Ιμπραχίμι. Τα γκολ για τον Άρη πέτυχαν οι Παντελόπουλος και Ανδριώτης.

Τo παιχνίδι ανάμεσα στον Παμμωλιακό και τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, δεν έγινε. Μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων και με τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας του Μώλου, η ΕΠΣΦ προχώρησε στην αναβολή του ματς λόγω δυο θανάτων που είχαμε στην τοπική κοινότητα της Αγίας Παρασκευής, εκ των οποίων ο ένας αφορά μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Νίκης.

Τα αποτελέσματα:

Ολυμπιακός Λαμίας-Καλύβια 0-1 (69’ Τσιγκόλης)

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας-Δάφνη Λιβανατών 1-2 (17’ Ντόβας-35’/91’ Σπ. Ρίζος)

Άρης Αγ. Κωνσταντίνου-Κεραυνός Βαθυκοίλου 2-4 (63’ Παντελόπουλος, 83’ Ανδριώτης-17’ πεν. Γερογιάκομος, 58’ Μπισμπιγιάννης, 75’ Μπάκας, 93’ Ιμπραχίμι)

Οπούντιος Μαρτίνου-Προοδευτική Λάρυμνας 0-1 (22’ Γκερπινής)

Νέο Κρίκελλο-Στυλίδα  5-0 (36’ Συγγούνης, 42’/80’ Λέντας, 53’ Καυκιάς, 57’ Μάνδαλος)

Παμμωλιακός-Νίκη Αγ. Παρασκευής αναβλήθηκε

Ρεπό: Μαλεσίνα

 

 Η βαθμολογία:

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

21

ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ

17

Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ

17

ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ

16*

ΜΑΛΕΣΙΝΑ

14

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

13

ΚΑΛΥΒΙΑ

13

ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

7

ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ

6

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ

6

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

4*

ΣΤΥΛΙΔΑ

1

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

0

 

Η επόμενη αγωνιστική (7/12, 15:00):

ΚΑΛΥΒΙΑ - ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

ΚΕΡ. ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ - ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ

ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ - ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΣΤΥΛΙΔΑ - ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ

ΜΑΛΕΣΙΝΑ - ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ

ΡΕΠΟ: ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.