Πέμπτη, 28 03 2024

Α' Φθιώτιδας: Οπούντιος Μαρτίνου και Προοδευτική Λάρυμνας οι κερδισμένοι...

 

Με την 11η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σάββατο (21/12) η Α’ Φθιώτιδας.

Πήρε το ντέρμπι με το Νέο Κρίκελλο ο πρωτοπόρος Οπούντιος Μαρτίνου, εμφατική νίκη της Προοδευτικής Λάρυμνας στην έδρα των Καλυβίων.

Στο γήπεδο του Μαρτίνου ο πρωτοπόρος Οπούντιος νίκησε το Νέο Κρίκελλο με 2-1. Σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Καραμπά οι Ζαφειρόπουλος και Μαλέρδος. Για τους φιλοξενούμενους του Πέτρου Καραϊσκου μείωσε ο Χαντζής.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν αυτό στο γήπεδο του Μοσχοχωρίου. Η Προοδευτική Λάρυμνας είχε εύκολο απόγευμα επικρατώντας των Καλυβίων με 4-0. Για την ομάδα του Ηλία Λιόντου δυο γκολ πέτυχε ο Κώστας Ρούσσης (έφτασε τα έντεκα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ) και από ένα οι Παπαδάκης και Πασχαλίδης. Οι γηπεδούχοι ολοκληρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μόσχου στο 52’.

Εύκολο απόγευμα είχε η Μαλεσίνα. Ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου η ομάδα του Άγγελου Κυριάκου νίκησε τον Άρη με 4-1. Για τους νικητές δυο γκολ πέτυχε ο Νεοφώτιστος και από ένα οι Δουσιώτης και Σέττος.

Στο γήπεδο του Μώλου ο Παμμωλιακός (χωρίς τον Κώστα Ζαχαρόπουλο στον πάγκο, αφού ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν) αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Παπαναστασίου, με τους φιλοξενούμενους του Ηλία Μπακούμη να ισοφαρίζουν με τον Ψυχογιό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η Νίκη Αγίας Παρασκευής αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Ολυμπιακό Λαμίας. Η ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου είχε δοκάρι με τον Κοντονίκο στο 83’.

Στο ντέρμπι της Ανατολικής Φθιώτιδας η Στυλίδα επιβλήθηκε του Κεραυνού Βαθυκοίλου με 2-1. Η ομάδα του Ανδρέα Ανυφαντή προηγήθηκε με τον Κώστα Κουφιώτη στο 7’, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 50’ με τον Ιμπραχίμι. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΑΟΣ πέτυχε ο Κώστας Βαρυπάτης στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα αποτελέσματα:

Καλύβια-Προοδευτική Λάρυμνας 0-4 (23’ Παπαδάκης, 36’ Πασχαλίδης, 39’/79’  Ρούσσης)

Στυλίδα-Κεραυνός Βαθυκοίλου 2-1 (7’ Κ. Κουφιώτης, 93’ Κ. Βαρυπάτης-50’ Ιμπραχίμι)

Νίκη Αγ. Παρασκευής-Ολυμπιακός Λαμίας 0-0

Παμμωλιακός-Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας 1-1 (38’ Παπαναστασίου-85’ Ψυχογιός)

Μαλεσίνα-Άρης Αγ. Κωνσταντίνου 4-1 (12’ Δουσιώτης, 23’/30’ Νεοφώτιστος, 80’ Σέττος-72’ Καραβοκύρης)

Οπούντιος Μαρτίνου-Νέο Κρίκελλο 2-1 (56’ Ζαφειρόπουλος, 93’ Μαλέρδος-94’ Χαντζής)

Ρεπό: Δάφνη Λιβανατών

 

 Η βαθμολογία:

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

27

ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ

26

Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ

23

ΜΑΛΕΣΙΝΑ

20

ΚΑΛΥΒΙΑ

19

ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ

17

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

13

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

11

ΣΤΥΛΙΔΑ

10

ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ

10

ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

8

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ

6

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

0

 

Η επόμενη αγωνιστική (11/1, 15:00):

ΣΤΥΛΙΔΑ - ΚΑΛΥΒΙΑ

ΚΕΡ. ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ - ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΜΑΛΕΣΙΝΑ

ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ - ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΡΕΠΟ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.