Σάββατο, 20 04 2024

Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

Συνέντευξη του Δημήτρη Σωτηρίου στο Θανάση Περιβολιώτη.

Ήταν η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ στην επιστροφή των Κρητικών στη Super League 1. Ήταν η πρώτη ανανέωση συμβολαίου μετά την χιτσκοκική παραμονή στην κατηγορία στα μπαράζ με τον Πλατανιά. Είναι ο βασικός τερματοφύλακας της φετινής πορείας που έφεραν την ομάδα του Ηρακλείου στα πλέι οφ και γιατί όχι στην επιστροφή της στην Ευρώπη.

Ο λόγος για το Δημήτρη Σωτηρίου. Τον 32χρονο φύλακα-άγγελο του ΟΦΗ, ο οποίος κατάγεται από το Μαρτίνο και βρήκε την «ποδοσφαιρική Ιθάκη» στην Κρήτη και στον «Ομιλήτη». Φέτος υπερασπίστηκε την εστία του ΟΦΗ σε 25 από τα 26 παιχνίδια της κανονικής περιόδου έχοντας κάνει 70 επεμβάσεις και 61 αποκρούσεις.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τον Οπούντιο Μαρτίνου πριν πάει στον Πανιωνίο. Ακολούθησε ο Φωστήρας και στη συνέχεια έπαιξε σε Λάρισα, Εθνικό Πειραιά, Ερμή Αραδίππου (Kύπρος), ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά και Λεβαδειακό. Έχει συμμετοχές και στις μικρές εθνικές ομάδες.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Θανάση Περιβολιώτη καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή του STAR Κεντρικής Ελλάδας «90 Λεπτά Χωρίς Καθυστερήσεις». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΠΑΣ Λαμία και τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Γράφτηκε από τον Βαγγέλης Ζαγκώτσης

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.