Πέμπτη, 25 04 2024

Στερεά Ελλάδα: Αυτές είναι οι ομάδες που παίρνουν την άνοδο για τη Γ΄Εθνική!Στερεά Ελλάδα: Αυτές είναι οι ομάδες που παίρνουν την άνοδο για τη Γ΄Εθνική!

Στερεά Ελλάδα: Αυτές είναι οι ομάδες που παίρνουν την άνοδο για τη Γ΄Εθνική!

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ να βάλει τέλος στα ερασιτεχνικά πρωταθλήμα, γνωρίζουμε πλέον τις ομάδες της Στερέας Ελλάδας που θα αγωνίζονται από του χρόνου στην Γ΄Εθνική!

Η ΕΠΟ αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής , όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Τι θα συμβεί με ανόδους και υποβιβασμούς.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΠΟ, για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων.

 

Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη ο Οπούντιος Μαρτίνου στη Φθιώτιδα προβιβάζεται στην Γ Εθνική. Δίστομο στην Βοιωτία, Βελούχι από την Ευρυτανία, Ηρακλής Ψαχνών από την Εύβοια και Φωκικός από την Φωκίδα ανεβαίνουν στην τρίτη κατηγορία.

 
 

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.