Παρασκευή, 29 03 2024

ΔΩΡΕΑΝ rapid test ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Δωρεάν rapid test για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στην Αταλάντη

Σε συνέχεια της αντίστοιχης επιτυχημένης δράσης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) της Φθιώτιδας διοργανώνουν την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, από τις 9:30 έως τις 13:30, νέο δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στον Περιφερειακό δρόμο Αταλάντης.

Υπενθυμίζεται ότι η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί rapid test ελεύθερα, χωρίς ραντεβού, αποκλειστικά σε άτομα που θα μετακινούνται με αυτοκίνητο, μηχανή ή και ποδήλατο και όχι πεζοί. Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα λαμβάνει ρινοφαρυγγικό επίχρισμα, χωρίς να χρειαστεί ο εξεταζόμενος να εξέλθει από το αυτοκίνητό του.

Σημειώνεται ότι όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test θα πρέπει να προσκομίζουν τα απαραίτητα στοιχεία που τους ζητούνται και συγκεκριμένα: ΑΜΚΑ, Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του rapid test. Επίσης, θα πρέπει να φορούν μάσκα και να έχουν στείλει μήνυμα στο 13033 (κωδικός 1).

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.