Αταλάντη, 23 Απριλίου 2021

Δωρεάν rapid tests στο Μαρτίνο την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα στο Δήμο Λοκρών έχουν μειωθεί, χωρίς όμως να έχουν μηδενιστεί. Δεν πρέπει να χάσουμε όσα με προσπάθεια χτίσαμε. Πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να διατηρήσουμε το υγειονομικό επίπεδο που θέλουμε στον τόπο μας. Για το σκοπό αυτό είναι επιβεβλημένη η εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων προφύλαξης, όπως η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υιοθέτηση μέτρων ατομικής υγιεινής.

Την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου θα διενεργηθούν σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ Φθιώτιδας rapid tests στο Μαρτίνο μπροστά από την είσοδο Γυμνασίου – Λυκείου Μαρτίνου με τη μέθοδο drive through testing κατά τις ώρες 10:00 έως 13:00.

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις, να φορούν μάσκα και να στείλουν μήνυμα με τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να επιδείξουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του rapid test.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Επισημαίνεται ότι όσοι έχουν ανιχνευτεί θετικοί στον κορωνοϊό και βρίσκονται σε καραντίνα δεν μπορούν να συμμετέχουν στη δειγματοληψία.