Τρίτη, 19 03 2024

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΠΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

 

 

ΘΕΜΑ : Επαναλειτουργία ΚΑΠΗ (Αταλάντης και Μαρτίνου).


Αγαπητές φίλες και φίλοι, μέλη των ΚΑΠΗ (Αταλάντης και Μαρτίνου) του Δήμου Λοκρών!
Τα ΚΑΠΗ του δήμου μας ανοίγουν ξανά την αγκαλιά τους και σας υποδέχονται με αγάπη μετά από (2) δύο χρόνια αυστηρών περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας covid-19.


Όπως και εσείς έτσι και εμείς θέλουμε να μοιραστούμε την χαρά και την ελπίδα που φέρνει η υγειονομική χαλάρωση σε συνδυασμό με το υψηλό ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης που υπάρχει και στην Ελλάδα, έτσι ώστε να επανέλθουμε στην προ covid κανονικότητα μας.


Τα ΚΑΠΗ του δήμου μας ανοίγουν για να προσφέρουν ξανά στέγη τόσο σε φιλικές σχέσεις ετών, όσο και στην αναγκαία συντροφικότητα που έχουν ανάγκη οι πάντες μα πολύ περισσότερο όλοι εσείς, σύμφωνα πάντοτε με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις δομές των ΚΑΠΗ του δήμου.


Με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια και προστασία της υγείας όλων σας και σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες διατάξεις και τον κανονισμό λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, θα μπορείτε σύντομα να συμμετέχετε σε επιλεγμένες δράσεις και ευελπιστούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε τη δυνατότητα για την συνολική επαναφορά των δράσεων μας».


Δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα προγράμματα του Κ.Α.Π.Η. βάσει του τελευταίου Φ.Ε.Κ. , έχουν μόνο τα μέλη τα οποία:


Είτε έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δέκα τεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοιό COVID19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 9

Είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και βρίσκεται σε ισχύ.

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.