Πέμπτη, 28 03 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

 
 
Στην Πλατεία Βάσσου Μαυροβουνιώτη και συγκεκριμένα στο Ανοικτό Θέατρο του Μαρτίνου του Δήμου Λοκρών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση Παραδοσιακών Χορών που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μαρτίνου «Η Μέλισσα».  Προσκεκλημένοι στη βραδιά ήταν το χορευτικό του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Λοκρών και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου γυναικών Εξάρχου «Υάμπολις».
Το κέφι, ο ρυθμός των παραδοσιακών ακουσμάτων και οι περίτεχνες παραδοσιακές στολές απογείωσαν το αίσθημα αγάπης για τη λαϊκή παράδοση και έδωσαν υπόσχεση και κίνητρο στη νεολαία του Δήμου να συνεχίσει την προσφορά της στα ήθη και έθιμα του τόπου. 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στα χορευτικά που συμμετείχαν από τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ, τον Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Γιάννη Σαρακιώτη και τον Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε Φθιώτιδας κ. Ηλία Σανίδα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Λοκρών κ. Μάιτα Γιαννοπούλου,  οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κ. Χρήστος Καλλής, κ. Ανδρέας Λουκάς, κ. Έλενα Κυριάκου, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δημοτικού Ωδείου κ. Νικόλαος Ανεστάκος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νικόλαος Σωτήρχου, ο πρώην Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι Λοκρών, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαρτίνου κ. Γιάννης Ζούλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τραγάνας κ. Δημήτρης Δανέλης, και πλήθος κόσμου.

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.