Πέμπτη, 25 04 2024

Το "Φυτικό Βασίλειο" (Plant Kingdom) - Υπηρεσίες Delivery & Catering

The Plant Kingdom (Θανάσης Στεφάνου)

 

Όραμα
Στο Φυτικό Βασίλειο, έχουμε ένα ξεκάθαρο όραμα: να γίνουμε η πιο υγιεινή επιλογή διατροφής για όλους. Στόχος μας είναι να φέρουμε σε κάθε γωνία της πόλης τα μη επεξεργασμένα, σχεδόν πάντα βιολογικά (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) φαγητά, σμούθι και γλυκά μας. Προσφέρουμε ένα προσεκτικά σχεδιασμένο  μενού  αποτελούμενο από τρόφιμα υψηλής ποιότητας και προγράμματα χυμών σχεδιασμένα από εξειδικευμένους επιστήμονες, τα οποία εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση τόσο του σώματος όσο και του νου.
Είμαστε εδώ για να φέρουμε την επανάσταση στον τρόπο που τρώμε.

Η προσέγγισή μας
Το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά μενού μας είναι γεμάτο από υπερτροφές, φυσικά προϊόντα χωρίς λακτόζη, αυγά, ραφιναρισμένα σάκχαρα, συντηρητικά, φυτοφάρμακα και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βελτιστοποιεί τη θρεπτική αξία των προϊόντων μας και να ευεργετεί στο έπακρο την υγεία μας.
Χρησιμοποιούμε υπερτροφές ώστε τα υψηλών προδιαγραφών προϊόντα μας να είναι κάτι παραπάνω από «υγιεινά» ή απλώς «βιολογικά».

 Η καθημερινή κατανάλωση μιας μικρής ποσότητας υπερτροφών μπορεί να φέρει καθοριστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας μεταβάλλοντας την εμφάνιση μας, την αίσθηση που έχουμε για το σώμα μας και τη ψυχική μας ευεξία. Αυτός είναι και ο λόγος που, εκτός από τα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, τις καθαρές πρωτεΐνες και τα καλά λιπαρά, προσθέτουμε σε ολόκληρο το μενού μας γενναίες δόσεις υπερτροφών. 

Ο τρόπος με τον οποίο μαγειρεύουμε καθημερινά καθορίζεται πάντα με γνώμονα τις αρχές της σωστής διατροφής και την εποχικότητα.

 Οι ειδικοί διατροφολόγοι μας δεν σταματούν να ψάχνουν για θρεπτικά συστατικά, ανόργανα συστατικά, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες, ένζυμα και λιπαρά τα οποία το σώμα μας μπορεί να χρησιμοποιήσει ώστε να λειτουργεί σωστά, να αισθάνεται και να δείχνει καλύτερα.

Η τροφή μας είναι το καλύτερο φάρμακο !

Ας υιοθετήσουμε λοιπόν μια υγιεινή διατροφή!

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.