Πέμπτη, 28 03 2024

Με επιτυχία η εκδήλωση της παγκόσμιας ημέρας Ελληνικής Γλώσσας

 
 
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Μαρτίνου του Δήμου Λοκρών εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας που γιορτάζεται στις 9 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο. Ομιλητές στη εκδήλωση ήταν ο Τοπικός Σύμβουλος Μαρτίνου και Καθηγητής Φιλολογίας κ. Ιωάννης Κανινής και η Αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πειραιά και Νήσων κ. Ιωάννα Δημάκη.
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Μπέτσιος, ενώ τις προσφωνήσεις της εκδήλωσης έκανε η Αντιδήμαρχος Οπουντίων κ. Παγώνα Δάρα. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Λουκάς, ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κ. Χρήστος Καλλής, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαρτίνου κ. Ιωάννης Ζούλης, εκπαιδευτικοί και κάτοικοι του Μαρτίνου.

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.