Τρίτη, 16 04 2024

Ληστές με καραμπίνες "χτύπησαν" σπίτι στην Λάρυμνα και το Κυπαρίσσι

Παραλίγο να χάσει την ζωή του τα ξημερώματα ένας κάτοικος του Κυπαρισσίου Αταλάντης, όταν πήρε την καραμπίνα για να απειλήσει κλέφτη που είχε μπει στο σπίτι του. Ο 61 ετών ιδιοκτήτης την ώρα που κοιμόταν ξύπνησε όταν η σύζυγός του αντιλήφθηκε ότι κάποιος είχε μπει στο σπίτι και έψαχνε τα δωμάτια.

 

Ο ίδιος χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του πήρε την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα και προσπάθησε να φοβίσει τον νεαρό ληστή. Όμως ο νεαρός είχε και συνεργούς που μόλις κατάλαβαν τι συνέβη έσπασαν την κεντρική πόρτα της μονοκατοικίας και με την απειλή καραμπίνας ακινητοποίησαν το ζευγάρι, πήραν 300 ευρώ που είχαν στο σπίτι και την καραμπίνα του ιδιοκτήτη και εξαφανίστηκαν. Της υπόθεσης έχει επιληφθεί η αστυνομία της Αταλάντης. Λίγη ώρα αργότερα πιθανότατα σύμφωνα με την αστυνομία οι ίδιοι ληστές μπήκαν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στην Λάρυμνα με 2 καραμπίνες (την μία που είχαν και την 2η που έκλεψαν από το σπίτι στο Κυπαρρίσι) ακινητοποίησαν έναν ηλικιωμένο 77 χρόνων και την σύζυγό του και πήραν 655 ευρώ και το κινητό τους τηλέφωνο. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

(από lamiastar.gr)

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.