Πέμπτη, 28 03 2024

Εκλογές: Υποψήφιοι Συντοπίτες μας

 

Αν ανήκετε στα κόμματά τους προτιμήστε με την ψήφο σας τους συντοπίτες μας υποψηφίους.

 Γιάννης Μπρεκουλάκης
Υποψήφιος Βουλευτής

«Να φέρουμε ένα νέο, φρέσκο άνεμο στα κόμματα, στην κοινωνία, στη ζωή μας»
Την ώρα που όλοι άρχισαν να μιλούν για το αύριο της χώρας, είναι απαραίτητο να φέρουμε έναν νέο, φρέσκο άνεμο στα κόμματα, στην τοπική κοινωνία, στη ζωή μας. Να συστρατευθούμε κάποιοι νέοι πολιτικοί που έχουν βάλει σκοπό τους να αλλάξουν τα πάντα, ακριβώς επειδή μπορούν, επειδή δεν θέλουν να κερδίσουν τίποτα. Να συστρατευθούμε όλοι οι συντοπίτες εδώ στη Λοκρίδα, όλοι όσοι αγαπούμε τον τόπο μας και πιστεύουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας. Δεν ζητώ την ψήφο σας για τα προνόμια και τον μισθό του βουλευτή. Ό,τι απέκτησα, το απέκτησα με κόπο και αγώνα.  Η ΝΔ έκανε πολλά, όμως για να τα αλλάξουμε όλα χρειάζεται να φροντίσουμε τον διπλανό μας, να δείξουμε την αγάπη μας για τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Και μπορούμε με γνώση, επαγγελματισμό και πρόγραμμα. Σας ζητώ να σταθείτε δίπλα μου, αφού θα χρειαστεί να συγκρουστούμε με όλους όσοι αντιδρούν λυσσαλέα στο καινούργιο και ζητούν παλινόρθωση αυτού που φεύγει: Παλαιοκομματικούς, λαϊκιστές, κερδοσκόπους και τζογαδόρους. 


 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΠΟΥΑΣ, ΑΡΧ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Υποψήφιος Βουλευτής

 Σαν υπεύθυνοι πολίτες αυτής της χώρας δεν μπορούμε πλέον να περιμένουμε να μας σώσουν πάντα οι άλλοι, πρέπει επιτέλους να παλέψουμε όλοι μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και εκβιασμούς, για την ευημερία την αξιοπρέπεια και την ελευθερία του λαού μας.

  Το ΚΚΕ είναι η μόνη πολίτικη παράταξη που ακούραστα και ανιδιοτελώς εδώ και χρόνια αγωνίζεται για το δίκιο του λαού  και των εργαζομένων.

  Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να καταλάβει όλος ο κόσμος ότι ψηφίζοντας  ΚΚΕ,  δίνουμε δύναμη για να υπάρχει στη Βουλή μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, που θα αγωνίζεται για τα δικαιώματα των νέων, των ανέργων, των φτωχών, και για την δημιουργία μιας Νέας ανθρώπινης – αλληλέγγυας κοινωνίας που θα στηρίζεται στην λαϊκή κυριαρχία.


 

Παναγιώτης Πολίτης, βιομηχανικός εργάτης στην ΛΑΡΚΟ
Υποψήφιος Βουλευτής

Το ΚΚΕ είναι συνέχεια δίπλα στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ ,στους κατοίκους της περιοχής μας γενικότερα  και δρα με κριτήριο τις εργατικές – λαϊκές ανάγκες. Η στάση του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Συγκρούεται με το κεφάλαιο, τα κόμματα που υπηρετούν τα συμφέροντά του, τα κόμματα που υπερασπίζονται την Ε.Ε. που κάθε μέτρο που παίρνει είναι εχθρικό για την εργατική τάξη, για το λαό. Ο ρόλος του ΚΚΕ στους μικρούς και μεγάλους ιστορικούς αγώνες του λαού της περιοχή μας αναντικατάστατος ,από την μεγάλη νικηφόρα απεργία των εργατών της ΛΑΡΚΟ το 1977, πιο πριν , μέχρι και σήμερα.  Η εκτίμηση που δείχνουν οι εργάτες και οι εργάτριες στο ΚΚΕ πρέπει να ξεπεράσει τα λόγια, να εκφραστεί στην πράξη. Να συναντηθούν μαζί του στην κάλπη, κάνοντάς το πιο δυνατό. Να συμπορευτούν μαζί του στους αγώνες για την ανατροπή της σημερινής άδικης εκμεταλλευτικής κοινωνίας. Μέχρι να γίνουν οι ίδιοι κυρίαρχοι του πλούτου που παράγουν.    

 

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.