Δευτέρα, 22 07 2019

Φύλλα Εφημερίδας

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ

ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 18η Ιουνίου 2019, η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας των περιοχών που ανήκουν στον Δήμο Λοκρών, ήτοι για τις τοπικές κοινότητες Λάρυμνας, Εξάρχου, Μεγαπλατάνου, Κυρτώνης, Γουλεμίου και Καλαποδίου.

Πρόσβαση Κατοίκων Λάρυμνας και Μαρτίνου στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς ΕΘνικής Εμβέλειας

Πρόσβαση Κατοίκων Λάρυμνας και Μαρτίνου στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς ΕΘνικής Εμβέλειας

 

logo

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΛΗΨΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ » (ν. 4563/2018)

Η πλήρης κι άμεση ενημέρωση των πολιτών είναι υποχρέωση της πολιτείας καθώς και των οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τηλεοπτικής κάλυψης.
Επιτέλους, μετά από τόσο καιρό, το πρόβλημα της μη κάλυψης τηλεοπτικού σήματος στην περιοχή της Λάρυμνας και του Μαρτίνου, λαμβάνει τέλος.

Της επιτυχημένης αυτής προσπάθειας ηγήθηκε ο Δήμαρχος Λοκρών, κ. Νικόλαος Λιόλιος καθώς και ο Αντιδήμαρχος της ΔΕ Οπουντίων κ. Κούρρος Ιωάννης, καθώς μετά από  συντονισμένες ενέργειες κι συνεχείς επικοινωνίες με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής καθώς και όλους τους αρμόδιους φορείς, διαπιστώθηκε ότι μια ολόκληρη περιοχή ήταν αδίκως εκτός σήματος.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΛΑΡΥΜΝΑΣ & ΜΑΡΤΙΝΟY, όπως προσέρχονται από 2 Ιανουαρίου 2018 έως 19 Μαρτίου 2019 στο ΚΕΠ Μαρτίνου και στο Δημοτικό Κατάστημα Μαρτίνου, προκειμένου να πιστοποιηθούν στο ΜΗΤΡΩΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, καταθέτοντας αίτηση – υπεύθυνη δήλωση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ούτως ώστε να επιλέξουν μεταξύ των παρόχων COSMOTE TV και DIGEA οι οποίοι θα παρέχουν δωρεάν σύνδεση, εξοπλισμό και εγκατάσταση των αναμεταδοτών.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

 1. Αντίγραφο δελτίου ταυτότητας ή κάθε άλλου επίσημο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας
 2. Αντίγραφο εκκαθαριστικού 2018
 3. Αντίγραφο λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο.
 4. Αντίγραφο του λογαριασμού ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας

ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Περισσότερα...Περισσότερα...Περισσότερα...

ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

      Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Λοκρών ξεκίνησαν το 2013. Σκοπός τους είναι να παρέχουν ποιοτικές και δημιουργικές παιδαγωγικές δραστηριότητες, ατομικές ή ομαδικές, να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο ενός παιδιού, αλλά και να βοηθήσουν συγχρόνως και τους γονείς που εργάζονται.
    Τα Κ.Δ.Α.Π. λειτουργούν εκτός σχολικού ωραρίου καθημερινά από 16.00 μ.μ. έως και 20.00 μ.μ. , 11 μήνες το χρόνο και αφορούν παιδιά από 5 έως 12 ετών. Τα Κ.Δ.Α.Π. λειτουργούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λοκρών ( ΑρκίτσαΛιβανάτεςΑταλάντηΤραγάναΈξαρχοςΜαλεσίναΜαρτίνοΛάρυμνα ).
    Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να απασχοληθούν, αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τουςεμπλουτίζοντας τις εμπειρίες τους και ανακαλύπτοντας πρωτότυπους τρόπους έκφρασης. Τα Κ.Δ.Α.Π. αποτελούν μια εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας με ζωογόνους διεξόδους στον ελεύθερο χρόνο των μικρών μας φίλων.

Σε ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με πτυχιούχους εκπαιδευτικούς των παρακάτω ειδικοτήτων:

 • Καθηγητές εικαστικών
 • Θεατρολόγους
 • Μουσικούς
 • Καθηγητές Φυσικής αγωγής
 • Καθηγητές Χορού
 • Μουσικοπαιδαγωγούς
 • Γυμναστές
 • Μουσικοκινητικής

     Τα Κ.Δ.Α.Π. συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Λοκρών, έτσι και φέτος στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μαρτίνο συμμετείχαν τα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π. από τις δομές του Μαρτίνου και της Λάρυμνας.
Αντίστοιχα, στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στις Λιβανάτες συμμετείχε η χορωδίατων Κ.Δ.Α.Π. Λιβανατών

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ

Περισσότερα...

 

Κυρίες - Κύριοι,

Σας αποστέλλω το πρόγραμμα για την ημέρα της εκδήλωσης

-17.00 -17.15 Συγκέντρωση των συλλόγων που επιθυμούν (προαιρετικό) στο Δημαρχείο Καλλιθέας , οδός Μαντζαγριωτάκη 76 πλησίον Πλατείας Δαβάκη προκειμένου να κάνουμε παρέλαση στις πλατείες της Καλλιθέας με την συνοδεία οργάνων. Οι σύλλογοι που θα έρθουν από μακριά θα φοράνε το μπλουζάκι του συλλόγου τους και αν έχετε το λάβαρο σας. Θα υπάρχει σύλλογος από την Αθήνα όπου θα ντυθεί με τις φορεσιές. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν είναι υποχρεωτικό να συμμετέχει κάποιος σύλλογος για λόγους που γνωρίζεται

 

-18.30-18.45 Συγκέντρωση των χορευτικών στο χώρο της εκδήλωσης, ελεύθερος χρόνος, αλλαγή χορευτικών σε χώρους που θα σας γνωρίσουμε στο σημείο

-19.15-19.30 Κλήρωση με την συμμετοχή των χοροδιδασκάλων για το σημείο στο οποίο θα στηθούν τα χορευτικά σας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Φέτος υπάρχει η σκέψη να χορέψετε διπλοκάγκελο προκειμένου όλα τα χορευτικά να είναι πιο κοντά στο χώρο της εκδήλωσης. Την κλήρωση την πραγματοποιούμε έτσι ώστε να υπάρχει ίση αντιμετώπιση προς όλες τις ομάδες

-20.20 Αναμνηστική φωτογραφία των χορευτικών ομάδων η οποία φέτος θα είναι έκπληξη

-21.00 έναρξη εκδήλωσης

Παρακαλώ όπως κάθε σύλλογος ορίσει έναν υπεύθυνο για την επικοινωνία με την οργανωτική επιτροπή, το κέρασμα που θα γίνει στις ομάδες σας, σε λίγες ημέρες θα έχετε εικόνα από εμάς και από το facebook για τις διαδρομές που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να φτάσετε στο χώρο της εκδήλωσης. Κοινοποιήστε την εκδήλωση από το facebook : Ρουμελιώτικο Αντάμωμα- σε λίγες μέρες θα αναρτηθεί το σποτάκι –αφίσα. Επίσης θα τρέξουμε δύο δράσεις με φορείς για τις οποίες θα έχετε ενημέρωση-προαιρετικά όση επιθυμείτε συμμετέχετε

Με εκτίμηση

ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ Κων-νος

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑ

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'https://1.bp.blogspot.com/-0D1rC-GAQ1s/WooeMuhShNI/AAAAAAAANCI/R-3zPxwftXcR4srq4ce4tXZ8HXxMsF5yQCLcBGAs/s320/LOGO AIGIDES.jpg'
There was a problem loading image 'https://1.bp.blogspot.com/-0D1rC-GAQ1s/WooeMuhShNI/AAAAAAAANCI/R-3zPxwftXcR4srq4ce4tXZ8HXxMsF5yQCLcBGAs/s320/LOGO AIGIDES.jpg'

Περισσότερα...

 

 

 

Ο Βυζαντινός Χορός «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΥΜΝΩΔΟΙ» και η

«Παιδική Χορωδία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών»
σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, την Μεγάλη Βυζαντινή Δραματουργία

«Ο ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΛΛΕΙ…»

στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου ,  οδός Αχαρνών 384 (στάση Ηλεκτρικού Άγιος Ελευθέριος)

 

την Παρασκευή 30 Μαρτίου και ώρα 18.30

 

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν Εκκλησιαστικοί Παράγοντες, Προκαθήμενοι Μητροπόλεων και Επισκοπών, Τοπικοί Παράγοντες και Αρχές του τόπου

 

 

Υπό την Αιγίδα

 

1. ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
2. ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

3. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Περισσότερα...

1οι Αθλητικοί Αγώνες "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" Δήμου Λοκρών ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

1οι Αθλητικοί Αγώνες "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" Δήμου Λοκρών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Δ Η Μ Ο Σ  Λ Ο Κ Ρ Ω Ν                                                                                            Αταλάντη  15/3/2017
Ν.Π.Δ.Δ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ                                 
Ταχ. Δ/νση:  Πλατεία Δημαρχείου
Πληροφορίες:Β. Λιάρτης                              
Τηλέφωνο: 2233022374                       
Fax:            2233022606

1οι Αθλητικοί Αγώνες "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ"

Δήμου Λοκρών

 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Το Ν.Π.Δ.Δ. για το Πολιτισμό & τον Αθλητισμό Δήμου Λοκρών σε συνεργασία με το Δήμο Λοκρών διοργανώνει τους 1ους  αθλητικούς αγώνες ¨Αλληλεγγύης΄¨ την Κυριακή των Βαΐων  9 Απριλίου 2017

Θα πραγματοποιηθούν:

Α) αγώνας δρόμου ημιαντοχής συνολικής απόστασης 3 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ. για ηλικίες από 12 έως 18 ετών.

Β) ποδηλατικός αγώνας OPEN συνολικής απόστασης 10 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 11:15 π.μ.

Γ) αγώνας δρόμου ημιαντοχής συνολικής απόστασης ενός χιλιομέτρου με ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ. για τις κατηγορίες παμπαίδων, παγκορασίδων.

Δ) αγώνας δρόμου αντοχής OPEN συνολικής απόστασης 10 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 11:45 π.μ.

Σκοπός του αγώνα είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών του Δήμου Λοκρών. Για το λόγο αυτό θα συγκεντρωθούν την ημέρα του αγώνα στη Κεντρική Πλατεία  Αταλάντης τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λοκρών για τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 2

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.