Κυριακή, 14 08 2022

Ο Δήμος Οπουντίων μας ενημερώνει

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα πληροφορικής στην έδρα του Δήμου καθώς και στο Δ.Δ. Λάρυμνας. Επίσης σε συνεργασία με την ΝΕΛΕ πρόγραμμα κατασκευής ψηφιδωτού στο Δ.Δ. Λάρυμνας.

Για την τελευταία Κυριακή της αποκριάς και την Καθαρή Δευτέρα προγραμματίζονται εκδηλώσεις. Την Κυριακή στο Μαρτίνο κλόουν θα σκορπίσουν το γέλιο και θα διασκεδάσουν τα παιδιά.
Το ίδιο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Λάρυμνα την Καθαρή Δευτέρα.
Την Κυριακή με ζωντανή μουσική και μεζέδες θα γιορτάσουν στο Δ.Δ. Λάρυμνας.
Την καθαρά Δευτέρα στο Μαρτίνο τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου “ΜΕΛΙΣΣΑ” θα γιορτάσουν παραδοσιακά με αποκριάτικους χορούς και τραγούδια και το παραδοσιακό γαϊτανάκι.
Θα ακολουθήσει γλέντι για όλους.

Συμμετοχή του Δήμου Οπουντίων και του Συλλόγου “ΜΕΛΙΣΣΑ” στην έκθεση

“ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ”

 Ο Δήμος Οπουντίων σε συνεργασία με το Σύλλογο “ΜΕΛΙΣΣΑ” θα συμμετάσχει στην έκθεση “Ελληνικός λαϊκός πολιτισμός”.
Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι τριήμερη 28,29 και 30 Μαρτίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 10:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ.
Με την ενοικίαση ενός περιπτέρου και την έκθεση ειδών λαϊκής τέχνης, θα δοθεί η δυνατότητα στο Δήμο μας να παρουσιάσει και να αναδείξει το αυθεντικό λαϊκό πνεύμα, τη δημιουργία και την τοπική παράδοση και ταυτότητά μας.
Το τριήμερο των εκδηλώσεων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα αποτελέσει την καλύτερη ευκαιρία προβολής του τοπικού λαϊκού μας πολιτισμού, τόσο στον Ελλαδικό όσο και στον Διεθνή χώρο.
Το χορευτικό τμήμα των ενηλίκων του Συλλόγου θα παρουσιάσει τη Κυριακή 30 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ. σε ειδικό χώρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τραγούδια και χορούς του Μαρτίνου,συνοδεία ζωντανής μουσικής από ντόπιους μουσικούς. Σας προσκαλούμε να είστε όλοι εκεί για να ενθαρρύνετε με την παρουσία σας την προσπάθεια του Δήμου και του Συλλόγου για την προβολή της τοπικής παράδοσης και κληρονομιάς.  

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Οπουντίων
Ιωάννα Παπαγεωργίου

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.