Κυριακή, 14 08 2022

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

 Η ζωή δεν τελειώνει στα εξήντα, η ζωή αρχίζει στα εξήντα. Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2008 η καθιερωμένη συγκέντρωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου Συνταξιούχων Μαρτίνου.
Η ευρύχωρη αίθουσα του «ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ» και η άψογη οργάνωση άφησαν άριστες εντυπώσεις.
Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πίτας την οποία ευλόγησαν οι ιερείς του Μαρτίνου παπα-Γιώργης και παπα-Αλέξανδρος.


Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Κ. Μπάτσος έλαβε το λόγο και είπε:

Κυρίες και κύριοι φίλες και φίλοι
Σας καλωσορίζω εκ μέρους του Δ.Σ. του Σωματείου μας στην σημερινή μας εκδήλωση που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος περιλαμβάνει την κοπή της πίτας και τον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τους προσκεκλημένους του Συλλόγου μας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.
Τον κ. Δήμαρχο Θεόδωρο Καραμέρη, την πρώην Δήμαρχο Δήμητρα Καρβούνη. Την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σούλα Μπέρδου, τον εκπρόσωπο της ΛΑΡΚΟ Διευθυντή Ντάλα Ιωάννη, την κ. Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών “Η ΜΕΛΙΣΣΑ” Αθανασία Καβάλλα - Πατσιόγιαννη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Μαρτιναίων (ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ) Αριστείδη Κων/νου Κούρο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Ιωάννα Νάστου - Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνο Αλεξίου.
Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία. Και του χρόνου όλοι μαζί. Καλή διασκέδαση.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Οπουντίων Θεόδωρος Καραμέρης, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Οπουντίων Δήμητρα Καρβούνη, ο Αντιδήμαρχος Οπουντίων και Διευθυντής της ΛΑΡΚΟ Α.Ε. Ιωάννης Ντάλλας. Η πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Μαρτίνου Σούλα Μπέρδου, η Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών η “ΜΕΛΙΣΣΑ” Αθανασία Καβάλλα - Πατσιόγιαννη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εν Αθήναις και Απανταχού Μαρτιναίων “ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ” Αριστείδης Κ. Κούρος.
Σ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης επικράτησε ατμόσφαιρα ζεστή και εγκάρδια και η βραδιά έκλεισε σαν γνήσιοι Ρουμελιώτες με χορό και γλέντι μέχρι τις μεσονύκτιες ώρες!!!

Και του χρόνου!

Α.Κ. ΚΟΥΡΟΣ

Εφημερίδα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.